nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik idén szinglik maradnak

Csillagjegyek, akik idén szinglik maradnak

A következő csillagjegyek nem lesznek túl szerencsések a szerelemben idén.

Bika

Olyan társra vágysz, aki mindenhova követ, lesi minden kívánságod. Olyan szerelmet kerestél eddig, ami irányítható. Nem találtál senkit, aki megfogott volna – éppen emiatt! Fogadd el, hogy az emberek szabadok. Ne akarj mindig, mindenkit irányítani. Ha erre képes vagy, valódi szerelem ígérkezik, de valószínűleg nem ebben az évben.

Csillagjegyek, akik egyedül maradnak ebben az évben

Fotó: Getty Images

Rák

Görcsösen meg akarod élni a szerelmet, közben pedig nem hiszed el, hogy elég jó vagy bárkihez. Ezért olyan randevúkba is belementél, amikor a lelked mélyén tudtad, nem ő lesz az, akit szeretnél. Tudd, hogy értékes vagy, és ne add alább az igazinál! Légy türelemmel, az élet most erre tanít, éppen ezért még 2024 nem a te éved lesz a szerelem terén.

Nyilas

Nagyon elkeserít, hogy pár nélkül éled az életed. Sokan vonzódnak hozzád, és te is próbálkozol: de soha nem sikerült lehorgonyoznod valaki mellett. Az elköteleződéstől félsz, de el kell hinned: nem veszíted el a szabadságodat. Ezen próbálj változtatni, és ha sikerül, hidd el, a párkapcsolat is sikerülni fog!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top