nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik ritkán válnak el

Csillagjegyek, akik ritkán válnak el

Ők azok a csillagjegyek, akik nagyon szépen élnek a házasságukban.

Rák

A Rákok gondoskodó és önfeláldozó emberek. Egy kapcsolatban, házasságban előszeretettel rendelik alá saját szükségleteiket a párjuk, majd a gyerekeik, vagy akár más családtagok érdekeinek, és ez az ő titkuk, ezért tudnak olyan hosszan együttműködni a másik féllel a (pár)kapcsolatukban. Még akkor is, ha ez nem mindig egészséges, számukra nem jelent problémát, sőt, inkább természetes állapotként tekintenek rá. Gyakran még akkor is benne maradnak a házasságban, ha valójában már nem boldogok.

Csillagjegyek, akik ritkán válnak el

Fotó: Getty Images

Bak

A Bakok nagyon megfontolt, szavatartó emberek. Mindent alaposan megterveznek, szilárd alapokra építkeznek és a bizalmukat is nehéz elnyerni, éppen ezért a házasságig is lassan és módszeresen jutnak el. Azonban ha egyszer megkötötték azt, a végsőkig tartják magukat a fogadalmukhoz. Amennyiben a a házasságukban problémák merülnek fel, mindent megtesznek annak érdekében, hogy megoldják a problémákat. Meghallgatják a másik felet is, és próbálnak mindig kompromisszumos megoldást kitalálni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top