nlc.hu
Horoszkóp
Ezeknek a csillagjegyeknek nincs humorérzéke

Ezeknek a csillagjegyeknek nincs humorérzéke

Nekik valahogy egyáltalán nincs humorérzékük.

Bak

Úgy érzed, hogy nem vesznek eléggé komolyan, ha többet viccelődsz. Éppen ezért nem is vagy gyakorlott, sajnos sokszor nem értik a poénjaidat. Pedig van humorod, csak kevesen ismerik a vicces oldaladat. Túl komoly vagy az emberekkel, és az élet dolgait is nagyon szigorúan veszed. Lazíts, és meglátod: szinte új világ nyílik.

Csillagjegyek és a humorérzék

Fotó: Getty Images

Rák

Vidámnak, optimistának ismernek, de hajlamos vagy egy időre elfelejteni a nevetést. Ilyenkor komorrá válsz, és a depresszióhoz is közel kerülhetsz. Ráadásul a legkedvesebb viccen is megsértődsz… Nagyon érzékeny vagy, így pontosan ismerned kell a nevetés gyógyító hatását! Nézz vígjátékot, olvass vidám könyvet, találkozz a nevetős barátokkal. Ez helyrebillenti a lelkedet. Tedd ki emlékeztetőnek: „Az a nap, amelyik nevetés nélkül telik el, elvesztegetett idő.”

Skorpió

Érzékeny vízjegy vagy, roppant bonyolult lélekkel. Nevetsz, pedig belül teljesen más zajlik. Ha pedig megbántódsz azon, amire nevetést színleltél, hajlamos vagy bosszút forralni. Pedig a megtorlás semmit nem old meg, főleg vidám nem leszel tőle. Tanulj meg magadon nevetni, vagy tölts több időt olyanokkal, akikkel őszintén tudsz együtt nevetni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top