nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik nagyon zárkózottak

Csillagjegyek, akik zárkózottak és furcsák

Nagyon bizalmatlanok, zárkózottak.

Vízöntő

A Vízöntők járatlan utakat járnak be és ezt a legszívesebben egyedül teszik. Alapállás, hogy másoknál különbnek, akár kiválasztottnak érzik magukat, emiatt nem szívesen vegyülnek, pláne nem közösködnek más emberekkel. Nagyon bizalmatlanok, zárkózottak, inkább maguk intézik el a dolgaikat.

Zárkózott csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülöttei rendkívül kötelességtudó, pontos, ugyanakkor meglehetősen antiszociális személyiségek. Jellemző rájuk egyfajta gépies viselkedés: a munkájukat tökéletesen ellátják, a kötelességeiket teljesítik, azonban a többi emberrel csak a feladatok végrehajtásához szükséges mértékben kapcsolódnak. Egyébként elvannak a saját kis világukban.

Skorpió

A Skorpiók egyik legmeghatározóbb tulajdonsága a bizalmatlanság, ez pedig szükségképpen befolyásolja a más emberekhez, társas szituációkhoz való hozzáállásukat is. Viszonylag hosszabb időre és elegendő információra van szükségük ahhoz, hogy bárkit is a bizalmukba fogadjanak. De ha egyszer átverik őket, akkor soha többé nincs visszaút hozzájuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top