nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akikre ráfér a tavaszi nagytakarítás

Csillagjegyek, akikre ráfér a tavaszi nagytakarítás

Időnként alapos önvizsgálatot kell tartanod, aminek pont most jött el az ideje.

Rák

Húztál egy falat magad körül, ami már téged is zavar. Ideje kilépni a komfortzónából. Nemsokára itt a jó idő: mozdulj ki, barátokkal, szeretteiddel, ezzel testileg és lelkileg is kibújsz a csigaházadból. Keress új élményeket és ingereket, ezzel teheted magad energikussá és mentálisan frissé. Muszáj ezt megtenned, hiszen a munkában is fontos, hogy a következő időszakban üde és friss legyél.

Csillagjegyek és a tavaszi nagytakarítás

Fotó: Getty Images

Skorpió

Szenvedélyes, energikus személyiséged sokaknak adott támogatást eddigi életed során, de most kereshetik ezt az oldalad… kimerült vagy, és egyre kevesebb dologban találsz örömet. Elkezdtél önmagadban is kételkedni, ez az a pont, ahol lépned kell! Pihenj, meditálj és foglalkozz azzal, ami most a legfontosabb az életedben.

Halak

A bizonytalanság az első, amitől meg kell szabadulnod. Sajnos nem olyan egyszerű, mint a lomokat szanálni, pedig az sem az erősséged. De ahhoz, hogy ismét kreatív és szárnyaló lehess, és sokat tudj adni magadból, el kell kezdened ezen dolgozni!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top