nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Megújító energiákat hoz az újhold – Heti holdhoroszkóp 2024. március 6–12.

Az újhold felé haladva merd elengedni mindazt, amire már nincs szükséged.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 6.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

A fogyó Hold ereje segíti a kora tavaszi tisztítókúrák sikerességét. Ha egy egész kúrába nem is vágsz bele, tarthatsz olyan napot, amikor nem terheled túl a szervezetedet. Persze nem kell éhezned, de választhatsz könnyen emészthető ételeket. Bőrradírt is érdemes ma használnod.

CSÜTÖRTÖK – március 7.

A Hold: fogy
Jegy: Bak, 01:38-tól Vízöntő

Újító, sőt lázadó hangulatban lehetsz, jegyezd meg ezeket az ötleteket, mert jó alapot adhatnak neked a tavaszi megújulásodhoz. Nem árt már most elkezdeni ennek a tervezését, sőt akár már a felkészülést is beütemezheted, például ha valamit be kell szerezned hozzá.

PÉNTEK – március 8.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő

Ma alaposan szellőztesd ki az egész lakást, sőt, ha nem esik, az ágyneműt is érdemes lenne kitenni. Ha előbb nem tudsz, legalább délután menj ki egy kicsit sétálni, hogy a tüdődet is átszellőztesd. Estére mindenképp szervezz valamilyen társas programot, akár régen látott ismerőst is érdemes most felkeresni.

SZOMBAT – március 9.

A Hold: fogy
Jegy: Vízöntő, 02:02-től Halak

Szárnyalhat képzelőerőd, olyan tájakra is elrepíthet, ami egyáltalán nincs benne hétköznapjaidban. Merd ezt megélni, átélni és közben töprengj el azon, hogy hogyan tudnád mindennapi életedben is megvalósítani, legalább egy részét. Mára időzítsd növényeid locsolását. Használd fel a fogyó Hold utolsó napját arra, hogy ma moss ki mindent, amit szeretnél kitisztítani.

VASÁRNAP – március 10.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Halak

A mai újhold extrém módon felerősítheti az intuíciódat, merd követni megérzéseidet és ezek alapján döntést hozni. Az sem baj, ha ez valami új kezdetét hozza el neked, most igazán ennek van itt az ideje, vitorládba foghatod a friss tavaszi energiákat.

Ha szeretnél életedbe valamilyen új életmódi vagy például táplálkozási szokást bevezetni, most érdemes belevágni, csak arra figyelj, hogy apró lépésekben haladj, ne akard egy nap alatt megváltani a világ – helyett az életedet. Teremtő erőid is kiteljesedhetnek most, melyek nemcsak valami új létrehozását teszik lehetővé, hanem azt is, hogy életed valamely területén képes legyél jelentős lépéseket tenni.

Újhold női fejjel

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – március 11.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 01:19-től Kos

Igazi hétkezdő, hetet berúgós energiák állhatnak a szolgálatodba, merj belevágni, merj újba fogni. Valahogy azt is bele kéne szőnöd az időbeosztásodba, hogy kipróbálj akár eddig vadidegen dolgokat is, legyen szó egy új edzésprogramról vagy egy új receptről. Legalább az esélyt add meg magadnak, hogy barátkozz az ismeretlennel. Most igazán működőképes lehetsz minden szinten, energiáid átvihetnek olyan akadályon, melyet eddig elképzelni is nehezen tudtál.

KEDD – március 12.

A Hold: nő
Jegy: Kos

Ne lepődj meg, ha zajlik körülötted az élet, és akár hirtelen események, változások tarkíthatják a napodat. Persze amennyire lehet, jó felkészülni a bekövetkező, illetve a valószínűsíthető eseményekre, de történhetnek olyanok is, amelyekre egyáltalán nem számítottál, így nem is vagy rá felkészülve. Most kellően fel lehetsz vértezve minden ilyen esemény ellen, akár meglepő belső erő is felszínre törhet, ami felvértez a külső támadások ellen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top