nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Hallgass a szívedre! – Heti angyalhoroszkóp 2024. március 5-11.

A látszat becsapós, az angyalok azt üzenik, hogy inkább a szívedre hallgass.

Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodj attól, hogy első látásra alkoss valakiről vagy valamiről véleményt, sőt, ítéletet. Nagyon könnyű így rásütni a másikra a bélyeget, de nem biztos, hogy jóra vezet. Saját magadat is véded, ha kivárod a történet végét.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ellenőrizz le minden körülményt, mielőtt voksolsz valami mellett vagy ellen. Hallgass szívedre és megérzéseidre, ezek nem csalnak meg és finom érzékenységed belső vezéreddé válik.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy add át másnak a szót és figyelmesen hallgasd, hogy mit mondanak a többiek. Így juthatsz elegendő információhoz és nem lesz elhamarkodott a döntésed. Hallgasd meg azt is, mit súg a szíved a helyzettel kapcsolatban.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass a szívedre, különösen, ha a szépség, a művészet felé hív. Ez igazi feltöltődés lesz számodra, arról nem beszélve, hogy ha magad is beleveted magad valamilyen kreatív tevékenységbe, abban igazán eredményes leszel.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy a rád jellemző, egyedi látásmód nagyságrendekkel emelheti meg kreatív erőidet. Hallgass belső megérzéseidre, ugyanakkor azért ne hanyagold el a konkrét tényeket sem – létezik középutas megoldás, melyben mindkettőt figyelembe tudod venni.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy fegyelmezettséged nem veheti át teljesen az irányítást fölötted, még akkor sem, ha úgy minden tiszta és egyértelmű lenne. Hallgatnod kell a szívedre, még akkor is, ha ez jóval bonyolultabbá teszi a helyzetet.

Lány fekszik a fűben piros szív-lufikkalMérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass belső hangodra és saját emlékeidre: honnan indultál és mostanra hová jutottál? Valamit biztos fel tudsz mutatni, amiért büszke lehetsz saját magadra. Ne hasonlítgasd magad másokhoz, csak a régi önmagadhoz!

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy hallgass mély érzelmeidre és engedd, hogy ezekből a legszebbek irányítsák döntéseidet. Lehet, hogy ez nem a legkönnyebb helyzet felé visz, de legalább nyugodtan tudsz majd aludni.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy bármi történik, nem kell azonnal reagálnod rá, van időd megfontolni a helyes választ. Bátran hallgass a szívedre és éld a saját életedet – feltéve, ha ezzel nem gázolsz át másokon.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a hideg észérvek nem mindig mutatják meg a helyes irányt. Fontos lenne kicsit elszakadnod a napi stresszfaktortól és a nyomás alól fellélegezve, szívedre is hallgatva gondolni át terveidet.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy nem baj, ha a szívedre hallgatsz, de azért maradj meg a valóság talaján. Vedd számításba a kézzelfogható tényeket is és ne vonj le elhamarkodott következtetéseket az első benyomás alapján.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne sajnáld az időt attól, hogy arra is áldozz, amitől tökéletesen feltöltődsz. Ez minden feladatodat is gördülékenyebbé teszi majd. Engedd meg magadnak, amit a szíved diktál. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top