nlc.hu
Horoszkóp
Ezek a csillagjegyek nagyon válogatósak

Ezek a csillagjegyek nagyon válogatósak

Nem egyszerű a kedvükre tenni, rettenetesen válogatósak.

Skorpió

A Skorpiókra jellemző a bizalmatlanság, nagyon válogatós tud lenni nemcsak az életben, hanem az ételke tekintetében is. A jegy szülöttei nem szívesen próbálnak ki új ízeket, inkább a jól bevált kedvenceiket fogyasztják rendszeresen, még akkor is, ha emiatt sokszor egyoldalú a táplálkozásuk, ami nem csupán unalmas, de egészségtelen is lehet. Ugyanígy vannak az emberi kapcsolataikkal: akiket egyszer kiválasztanak, mindegy, hogy negatívak vagy épp rossz hatással vannak rájuk, megtartják őket, mert nem szeretnének új barátok után keresgélni.

Csillagjegyek, akik nagyon válogatósak

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak rengeteg tiltólistás ételt tartanak számon, azonban ez a bizonyos lista a legkevésbé sem állandó, szinte a hangulataiknak megfelelően folyton változik. Az emberi kapcsolataikkal is ugyanez van. Nehéz kiigazodni a Halakon. Nagyon körültekintőek, és a válogatásukkal, az állandó kifogásaikkal csak a környezetüket kergetik az őrületbe.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top