nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik nem a legjobb férj-jelöltek

Csillagjegyek, akik nem a legjobb férj-jelöltek

Ők azok a férjjelöltek, akikkel nem egyszerű egy házasság.

Rák

A Rák férfival egyáltalán nem könnyű együtt élni annak ellenére sem, hogy igazán melegszívű és nagyon kedves típus. Kétféle Rák létezik: az egyik imádja az otthonát, folyton tesz-vesz, csinál valamit, ugyanakkor meglehetősen sokat panaszkodik. A másik a létező leglustább fajta, aki közönyös és érdektelen, és aki valószínűleg csak azért vesz feleségül, mert úgy gondolja, a házasságból előnye származhat. Nagyon érzelmes csillagjegy, rendkívül érzéki, aki ugyanakkor kerül minden kockázatot.

Csillagjegyek, akik nem a legjobb férj-jelöltek

(Fotó: Getty Images)

Nyilas

A Nyilas hajlamos a nagyzolásra, főként akkor, ha úgy érzi, az élete nem igazán érdekes és izgalmas. Az ízlése meglehetősen gyakran változik, ezért róla nem lehet állítani, hogy a legkitartóbb, leghűségesebb csillagjegyek közé tartozna. Sőt, előfordulhat, hogy meglehetősen csapodár és megbízhatatlan. A felesége mellett kitart ugyan, de csak akkor, ha nincs számonkérés, nincs féltékenykedés a kapcsolatban. Nem egyszerű az élet egy Nyilas férjjel, de nem is lehetetlen küldetés vele élni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top