Csillagjegyek csapdában – Heti angyalhoroszkóp 2024. július 9-15.

Asteria | 2024. Július 09.
Buktatót rejthetnek a kellemes nyári napok, legyünk szemfülesek és előzzük meg a bajt.

Az angyalok szerint óvakodjunk attól, hogy csapdába lépjünk. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy csapdát rejthet, ha túlságosan erősen, akár elnyomóan lépsz fel egy helyzetben. Lehet, hogy jót akarsz, de a többiek ezt akaratosságnak élhetik meg. Próbáld inkább lelkesíteni, inspirálni őket, így többre juttok együtt.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a szokásosnál is nehezebben viselheted, ha tisztázatlan viszonyaid alakulnak ki. Vedd a fáradságot és járj utána, hogyan tudnád kideríteni a baj okát. Egy közös desszert vagy egy jó vacsora mellett ugye, hogy könnyebb lesz elsimítani az ellentéteket…

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy bármilyen remek beszélgetőpartner tudsz is lenni, lehet a dolognak árnyoldala. Például a másiknak nem ott van a határ, ahol te gondolod… Hogy elkerüld a csapdát, fontold meg, hogy a hely és az idő alkalmas-e az adott témára.

Rák

Az angyalok azt üzenik, ne sajnálj plusz időt áldozni arra, hogy belevesd magad valamilyen alkotó tevékenységbe, legyen szó művészetről, vagy bármilyen kis dologról, mellyel fejleszted képességeidet. A nyár látszólag sok időt kínál, de ne ess abba a csapdába, hogy nem tervezel előre. 

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy még nyáron is szükség lehet egy kis beosztásra, precizitásra. Ha nem szervezed meg napjaidat, olyan időcsapdába eshetsz, mely örvényként ránt magával, ha nem vigyázol.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy óvakodnod kéne minden olyan helyzettől, melyben alávetett vagy kiszolgáltatott helyzetbe kerülnél. Ez olyan csapdába csalhat, melyből nehéz lesz menekülnöd, ezért a megelőzésre, az elkerülésre kéne most nagyobb hangsúlyt fektetned.

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy negatív gondolatok és érzések csapdájába eshetsz, még úgy is, hogy látszólag nincs rá okod. Ne add fel a reményt, benned rejlik a megoldás: az angyalok megsúgják, hogy milyen pozitív gondolattal és érzelemmel tudnád ezeket semlegesíteni.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy csapdába eshetsz, ha nem vagy elég őszinte magadhoz és nem tisztázod, hogy igazából merre hajt belső motivációd. Most több időd juthat arra, hogy konkretizáld céljaidat és kitűzd magadnak a következő lépést.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy úgy érezheted, a mindennapos teendők, a kötelezettségek csapdába ejtettek és nem eresztenek, ez pedig nyáron még nagyobb terhet róhat rád, mint egyébként. Keresd a dolog jó oldalát, tedd valamivel különlegessé a rutint!

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy mély csapdát rejthet, ha rossz helyen keresed az igazságot vagy túlságosan elvakultan követsz valakit vagy valamit. Rázd meg magad és nézz a helyzetre tiszta, angyali tekintettel!

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy az jelentheti most számodra a csapdát, ha mindenáron ellen akarsz állni, ellentmondani, vagy akár lázadni is. Pedig lehet, hogy a többiek nem akarnak ártani neked és igenis megvan a módja a velük való együttműködésnek.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy az elkeseredés csapdájába eshetsz, ha szembesülsz az élet realitásaival. Ez arra késztethet, hogy visszahúzódj saját falaid mögé és ha lehet, ki se dugd az orrod. Békélj meg vele, hogy nem tudjuk minden baj ellen biztosítani magunkat, inkább keresd derűsen a helyzet jó oldalát.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version