nlc.hu
Horoszkóp
Csillagjegyek, akik sosem nőnek fel

Csillagjegyek, akik sosem nőnek fel

Ők azok a csillagjegyek, akik sosem nőnek fel, képtelenek megkomolyodni.

Ikrek 

Az Ikrek a gondtalanságáról híres, szeret az életre úgy tekinteni, mintha egy nagy kaland lenne. A szórakozás élteti, az, hogy túl komolyan vegye a dolgokat, fel sem merül benne. Mottója szerint az élet túl rövid ahhoz, hogy a szabadságát fegyelemre cserélje, ebből adódóan még a hétköznapokban is gyakran megbízhatatlan.

Csillagjegyek, akik sosem nőnek fel

(Fotó: Getty Images)

Nyilas 

Szórakozott jelenség, aki túl türelmetlen ahhoz, hogy a mindennapok gyakorlati oldalát nézze, az, hogy megkomolyodjon, szinte még egy nehéz helyzetben is valószerűtlen. A humor a fegyvere, és szerencséjére ezzel nagyon könnyen elboldogul anélkül, hogy bárkinek feltűnne, mennyire könnyelmű tud lenni.

Halak 

A Halak számára azért nehéz a komolyságot megélni, mert túlzottan idealista személyiséggel rendelkezik, nála a pohár mindig félig tele van. Az optimizmusa irigylésre méltó, de egyúttal veszélyes is, mert könnyedén figyelmen kívül hagyja a felnőtt élet velejáróit. Néha még az is nehezére esik, hogy a lakását rendben tartsa, mert más prioritások szerint él, ez pedig sok esetben háttérbe szorítja a gyakorlati teendőket. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top