Csillagjegyek angyali tekintettel – Heti angyalhoroszkóp 2024. július 30-augusztus 5.

Asteria | 2024. Július 30.
A nyári nyugalmasabb időszak talán segít megteremteni azt a belső harmóniát, mellyel békésen tekinthetünk a világra.

Az angyalok szerint egyetlen pillantás is angyali békét teremthet. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy lelkesedésben és inspirációban benned sosincs hiány. Sőt, igazából annyi van benned, hogy másoknak is juthat belőle. Vállalj bátran felelősséget, miközben könnyed és szabad maradhatsz.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy kikapcsolhatnál egy kicsit a rohanó hétköznapokból. Jusson időd arra, hogy igazán használd is mindazt a jót, amit kitartó munkával eddig megszereztél. Ha nem méred másokéhoz, zavartalanul élvezheted.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy kifinomult kommunikációddal egyengetheted a körülötted kialakult nézeteltéréseket, megértést teremtve így akár zsörtölődő családtagjaid, akár barátaid között. Persze kell egy viszony, hogy ebbe belépj, de ha jól csinálod, senki nem fog ellened vagy a másik ellen ágálni.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy a tökéletesség, az érzelmi harmónia igazán közel áll hozzád, csak el kéne hinned, hogy meg tudod valósítani. Törekedj most arra, hogy minél szebb és finomabb dolgok kerüljenek ki a kezed alól, ez segíteni fog elérni a harmóniát, mely már egy pillantásodon keresztül is sugározni fog.

Fotó: Getty Images

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nem nagyon tudsz olyasmit tenni, ami ne viselné magán személyiséged napos oldalát. Eleven és sugárzó lényed leképeződik tetteidben és olyan erővel hat a környezetre, hogy új és jobb irányba terelheti a dolgokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán igazán képes vagy arra, hogy minden helyzetből és körülményből kihozd a lehető legtöbbet. Őrizd optimista viszonyulásodat és a dolgok sokkal gördülékenyebbé válnak. Ha sikerül, hálás lehetsz magadnak az elért sikerekért.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy minél erősebben él benned a gyermeki kíváncsiság és nyitottság, annál szelídebben és békésebben nézhetsz a világra. Így észrevehetsz olyasmit is, ami eddig rejtve maradt előtted.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy kimeríthetetlen energiáiddal sokakat feltölthetsz és boldogabbá tehetsz. Jóval szélesebb körben is hatásod lehet, mint azt elsőre gondolnád. Azt viszont neked kell kitalálnod, hogy milyen irányba fordítod szemed és figyelmedet.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy kimagasló képességeidre sok helyzetben és sokféle formában szükség lehet. Azt viszont vedd figyelembe, hogy a nyári nyugalmasabb időszak ellenére sem tudsz részekre szakadni. Priorizálni kell a felmerülő feladatokat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy add át magad a társasági életnek akkor is, ha egyébként visszahúzódó vagy, nézz bizakodva a többiek szemébe. Ez nekik is segíteni fog abban, hogy ne lássanak megközelíthetetlennek.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy neked is jogod van a pihenésre és a megvívott csaták utáni regenerálódásra. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, idézd fel legutóbbi győzelmedet, ezzel merítve erőt ebből és ezzel saját magadból.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy minden napodban megtalálhatod azokat az örömteli és vidám perceket, melyek életed ezen szakaszát fénybe és melegségbe vonják. Becsüld meg, már csak azért is, mert jó lesz majd ezekre visszatekinteni akár évek távlatából.

Exit mobile version