Csillagjegyek, akik angyali indítóimpulzust kaphatnak – Heti angyalhoroszkóp 2024. október 1-7.

Asteria | 2024. Október 01.
Mini újrakezdést is átélhetünk, sőt, második esélyt is kaphatunk.

Az angyalok szerint esély közeleg a megújulásra. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, Az angyalok azt üzenik, hogy elemedben érezheted magad, mert lehetőség jöhet új projektek indítására, kapcsolatok felfrissítésére. Új lendületet vehetsz olyan dolgokban is, melyek már benne vannak életedben, de esetleg már lanyhultak, háttérbe húzódtak, pedig fontosak lennének.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy ne ragaszkodj a gépiesen működő szokásaidhoz, mert akkor nem lesz lehetőséged fejlődni. Nem könnyű a változás, de most kaphatsz hozzá angyali segítséget. Kapcsolataidban neked is változni kéne.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy ha beengedsz lelkedbe friss, megújító impulzusokat, akkor kicsit objektívebben tudsz ránézni minden dolgodra. Ez a beszélgetésekben, egyeztetésekben is jól jöhet, mert így gyökerüknél vághatjátok el a félreértéseket.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bár számodra nem olyan könnyű az elengedés, most olyan angyali hatású impulzust kaphatsz, ami segíti, hogy frissebb szemmel nézz rá a kötődéseidre. Sosem könnyű az elengedés, de az mégis megkönnyíti, ha látod a jövőbeli előrelépés lehetőségét.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan páratlan és fenséges a kisugárzásod, hogy úgy vélheted, hogy szinte még az angyalok fénye is elhalványodik mellette, de azért ne bízd el magad. Most nagyon jól jöhet, hogy könnyed lélekkel és nyitott szívvel állsz az új impulzusok elé.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy ha képes vagy a megújulásra, az olyan lesz, mintha friss fuvallat járna át. Engedd, hogy az angyalok elfújjanak minden felhalmozódott piszkot, legyen az akár benned egy kis harag vagy neheztelés.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy nézz rá friss szemmel kapcsolataidra. Ha viszont hasonlítgatod magad másokhoz, azzal saját lelkedre vetsz sötét árnyékot és el is bizonyíthatod magad. Inkább a pozitívumokra koncentrálj!

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy határozd meg magad számára az irányt és a következő mérföldköveket. Ez jót tehet szerteágazó figyelmednek és érdeklődésednek, nehogy szétaprózódj. Fontos, hogy a lendület jó irányba vigyen.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy nálad jobban senki nem tudja motiválni a többieket, így ezzel a friss lendülettel elérheted, hogy mindenki a lehető legtöbbet hozza ki magából. Közben azért magadról se feledkezz meg, ereszd át magadon az angyalok megújító leheletét.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne ragadj bele az évek alatt megszokott dolgaidba. Persze nem kell egy csapásra mindent megváltoztatni, de egy friss fuvallat, egy kis újítás jól jönne helyzeteidben és kapcsolataidban is.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy friss erő jöhet és indító impulzus, csak össze kéne egyeztetni a jövőbe mutató terveidet azzal a vággyal, hogy megőrizd és tovább vidd a fontosnak tartott értékeket. Menj bele kölcsönös eszmecserébe, hogy közelítsd az álláspontokat.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy ha új impulzust érzékelsz, azt ne vedd kellemetlen noszogatásnak, bárhonnan érkezik is. Ha bezárkózol, akkor a fejlődéstől veszed el magadtól a lehetőséget. Hallgass az új idők szavára!

Exit mobile version