Csillagjegyek, akiknek holdas energiák segítenek – Heti angyalhoroszkóp 2024. október 15-21.

Asteria | 2024. Október 15.
Különleges holderők segíthetnek utunkon a héten a heti angyalhoroszkóp sugallatai szerint.

Az angyalok szerint kaphatsz különleges energiát, de sajnos, az ezzel járó feszültséget is. Mit javasol ezügyben az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy egészen különleges impulzusokat kaphatsz a héten. Ez lehet új lendület, egy határozott döntés, valami elindítása, akár egy új kezdet. Koncentrálj arra, hogy mire fordítod az energiáidat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan impulzust kaphatsz a héten, ami segíthet akár egy fontos döntés meghozatalában, akár abban, hogy túllendülj egy nehézségeden, legyen az külső vagy belső.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy nagy energiaimpulzust kaphatsz a héten, de nem mindegy, hogy hogyan használod fel. A veszély az, hogy pillanatok alatt szétaprózódhat és akkor sajnos elveszti erejét.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bár hozhat a hét plusz erőt neked, de ugyanakkor olyan feszültséggel is járhat, amit nem biztos, hogy könnyedén fogsz viselni. Mindenképp meg kéne őrizned kiegyensúlyozottságodat, szükség lesz rá…

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan impulzív energiát kaphatsz, amire teljesen rá tudsz hangolódni. Viszont az érzelmeidnek is követnie kéne elhatározásaidat, különben összezavarodnak a dolgok.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy most lehetőséget kaphatsz, hogy túllendülj egy olyan helyzeten vagy állapoton, amibe kellemetlenül beleragadtál. Hidd el, hogy jogodban áll ezt lezárni és magad mögött hagyni, neked is jár a megújulás.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy különleges erőt kaphatsz a héten ahhoz, hogy átlendülj egy mélypontot. Remélhetőleg ez segíteni fog abban, hogy egy következő egyensúlyi állapotba kerülhess. Csak arra kell vigyáznod, nehogy túllendülj…

Fotó: Getty Images

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy hamarosan megújító energiák érkezhetnek hozzád, de készülj fel rá, hogy ez akár alapjaiban rendítheti meg érzelmi életedet. Igazából nem is a döntés lesz nehéz, hanem a vele járó érzések.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy most a cselekvésen a sor. Bátorságból nálad nincs hiány, de azért jöhet olyan helyzet, melyben nem könnyű a döntés. Most viszont jöhetnek olyan impulzusok, szempontok, melyek előre fognak lendíteni.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy értelem és érzelem között kéne egyensúlyt teremtened. Kaphatsz ehhez erőt, de egész pontosan kell látnod céljaidat, hogy jó irányba tudd terelni energiáidat. Érzelmeid is tartsanak lépést céljaiddal.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ha meg tudod állni, ne kezdj el túl sok dolgot egyszerre, még akkor sem, ha impulzusok sora jön és inspirál újabb és újabb tettekre. Inkább a befejezésre koncentrálj, mint a feladatok sokszorozására.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy kaphatsz különleges erőket a héten, ugyanakkor olyan adag feszültséget is, amivel egyáltalán nem lesz könnyű megbirkózni. Próbálj a tetteidre figyelni, ez segíteni fog a koncentrációban.

Ez is érdekelhet Megnézem
Exit mobile version