Horoszkóp

Ezt jósolja a csillagjegyeknek 2020-ra a kelta tarot kártya

Ha még nem tűztél volna ki célokat 2020-ra, akkor számodra a kelta tarot kártyák jóslata különösen jól jöhet. A tanácsokat persze akkor is érdemes megfogadni, ha nagy vonalakban tudod, merre haladj tovább. Valamennyi csillagjegynek üzennek a gyönyörűen megrajzolt lapok. Ismerd meg te is a különleges jóslatot.

A Kos (március 20. – április 19.)

kelta horoszkóp tarot kártya kosKos jegyűként kelta tarot kártyád a Tűz Sárkány, ő nagyon erős, energikus, és éppolyan tüzes, mint te magad is. A kártya új kihívásokat vetít eléd 2020-ban, és azt is jelzi, hogy le tudod majd küzdeni az akadályokkal. Mindenképpen győződj meg róla, hogy nem fölösleges feladatokba fekteted az energiádat. Egyetlen célra összpontosíts egyidejűleg, amikor elérted, akkor jöhet a következő. A Tűz Sárkány kártya segít legyőzni a nehézségeket.
Kulcsszavaid: átalakulás, energia, fölény

A Bika (április 19. – május 20.)

kelta tarot horoszkóp bikaBika jegyűként kelta tarot kártyád a Medve. Ez az állat rendkívül jól illusztrálja kapcsolatodat a földdel. Épp mint a medve, légy körültekintő és nagyon figyelmes, használd kivételes megérzésedet. Készülj fel arra is, hogy előhozhasd magadból egyedi kreativitásodat, egyidejűleg meríts és szerezz előnyt a belső erődből is. Az egyik legpozitívabb tulajdonságod, a megfontoltság, amire idén még nagyobb szükséged lehet. Jusson eszedbe minden alkalommal, hogy higgadtan és átgondoltan hozd meg a döntéseket.
Kulcsszavaid: erő, hatalom, intuíció, ösztönök

Az Ikrek (május 21. – június 20.)

kelta tarot horoszkóp ikrekIkrek jegyűként kelta tarot kártyád a Róka, amely épp olyan szemfüles és ravasz, mint te magad. Kommunikációs képességed verhetetlen, mindig tudod, hogyan nyerj meg magadnak másokat. Az elméd ragyogó, te vagy az a csillagjegy, aki az eszéről híres. A Róka tanácsát mindenképpen érdemes megfogadnod 2020-ban. Figyelj arra jóval tudatosabban, hogy mikor beszélsz és mikor hallgatsz. Erősítsd a diplomáciai érzékedet, ezzel juthatsz ugyanis egyre közelebb a céljaidhoz.
Kulcsszavaid: diplomácia, ravaszság, határozottság

A Rák (június 21. – július 22.)

kelta tarot horoszkóp rákRák jegyűként kelta tarot kártyalapod a Bika, mely gazdaságot, jólétet, bőséget jelképez. Azt jósolja, mindezt 2020-ban el is érheted és megvalósíthatod. Az is igaz, nem kapod meg ingyen, nem hullik az öledbe, a sikerért keményen meg kell dolgoznod. Amit különösen fontos megértened, a valódi gazdagságot mindenkor a szívedben kell keresned. Tartsd észben mindezt, és valamennyi célodat, vágyadat elérheted.
Kulcsszavaid: gazdagság, tekintély, jótékonyság

Az Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

kelta tarot horoszkóp oroszlánOroszlán jegyűként kelta tarot kártyád a Ugrándozó Béka. A lap arra figyelmeztet, hogy ebben az új évben érdemesebb lesz kicsit visszafognod a benned lévő energiákat, így az akaratot, a túlzott szenvedélyt és tüzet. Inkább a gyakorlatias dolgokra és az érzésekre figyelj elsősorban. Használd a föld és a víz energiáját. Mint az Ugrándozó Béka, csobbanj az apró tóba te is, és a céljaidat, a feladatokat mindenképpen a gyakorlatias oldalukról közelítsd meg. A munkádba ne felejts el jókedved és némi lazaságot csempészni. Máris minden sokkal gördülékenyebben megy.
Kulcsszavaid: érzékenység, szépség, erő

A Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

kelta tarot horoszkóp szűzSzűz jegyűként kelta tarot kártyád a Föld Sárkány. A lap szerint a gazdaságot, a jutalmat, amit oly annyira keresel, belül, a szívedben találod meg. A legtöbb, amit mindenképpen tégy meg, hogy a legjobbat adod magadból. A Föld Sárkány védelmez, és óv téged, időnként viszont szükség lehet bámulatos kreativitásodra, hogy megszelídíthesd, és megnyugtasd. Ne feledd, a téged körülvevő emberek szintén a te sárkányaid, akikkel folyamatosan foglalkoznod kell.
Kulcsszavaid: gazdagság, tehetség, lehetőségek

A Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

kelta tarot kártya horoszkóp mérlegMérleg jegyűként kelta tarot kártyád a gyönyörű Hattyú, mely lelkednek azt a részét képviseli, amelyik képes kapcsolódni a spirituális világhoz. Engedd meg a Hattyúnak, segítségen és támogasson az utadon 2020-ban. Új találkozásban és érzelmekben lehet részed, vagy elmélyülhet a szerelmetek, ha már párban élsz. Hagyd magad áramlani, és csak élvezd a felfedezés, az újdonság örömét. Az elhatározásaidban légy rugalmas, engedd be a változásokat az életedbe, legyen az bármi is.
Kulcsszavaid: lélek, szerelem, szépség

A Skorpió (október 23. – november 21.)

kelta tarot kártya horoszkóp skorpióSkorpió jegyűként kelta tarot kártyád a Sólyom. Mondhatnánk azt is: a sólyom leszállt. A kártya jóslata szerint bámulatos évre számíthatsz. Talán azok az információk vagy részleteket, amelyeket kutatsz, egyelőre rejtve maradnak előtted. Mégis légy türelmes, a Sólyom segít benne, hogy fölvehesd a kapcsolatot és megfejthesd a rejtvényt. Talán máris a jövőt fürkészed, pedig a múlt tapasztalatai legalább ilyen lényegesek, inspirációt és rendkívül hasznos ötleteket gyűjthetsz általuk. 
Kulcsszavaid: nemes lélek, emlékezés, megtisztulás

A Nyilas (november 22. – december 21.)

kelta tarot horoszkóp nyilasNyilas jegyűként kelta tarot kártyád és a spirituális állatod a Vidra. Arra biztat, kövesd a boldogságot, ami rád vár 2020-ban, légy vidám és élvezd a szabadságot. A mottód ebben az évben igencsak különlegesen hangzik: a játék éppolyan fontos, mint a munka. A lelkiismereted talán megpróbálja majd legyőzni az ösztöneidet, és viaskodhat benned. Végezd a munkádat megfelelően, és akkor a játékra is marad idő. A munka és az élvezet egyébként sem zárják ki egymást. Nem igaz?
Kulcsszavaid: öröm, játék, segítőkészség

A Bak (december 22. – január 19.)

kelta tarot kártya horoszkóp bakBak jegyűként kelta tarot kártyád az Ökörszem. Ez a gyönyörű madár vezet téged 2020-ban. Kapszulájába zárja az ötleteid legapróbb részleteit is, hogy amikor a legnagyobb tervet készíted elő, valamennyi kéznél lehessen. Ne feledd, a kedvesség, a nagylelkűség és az alázat erőteljesebb, és többet ér, mint a leghatalmasabb erő. 2020-ban utazás vár rád, ne állj ellen, ha először furcsának és szokatlannak tűnhet is az úti cél. Tudásodat humorral fűszerezve haladj az utadon.

Kulcsszavaid: segítőkészség, Isten, szakértelem

A Vízöntő (január 20. – február 18.)

kelta tarot horoszkóp vízöntőVízöntő jegyűként kelta tarot kártyád a Titokzatos Bagoly. 2020-ban izgalmak várnak, hiszen még több rejtélyt fedezhetsz fel. Úgy érezheted, látnoki képességet birtokolsz. A Bagoly két lábbal a földön áll, miközben figyeli a másik világot is. Kövesd a példáját, állj szilárd alapokon, és úgy tekints a szemmel nem látható világra. Tölts minél több időt a természetben, lehetőség szerint hajnalban vagy alkonyatkor, a spirituális kapcsolatot ekkor tudod a legegyszerűbben felvenni és megérteni a másik világ üzeneteit.
Kulcsszavaid: elkülönülés, bölcsesség, változás

A Halak (február 19. – március 20.)

kelta tarot horoszkóp halakHalak jegyűként kelta tarot kártyád a Mezei Nyúl. Mozgékony, hajlékony és épp oly fürge, mint a hal, amely szintén képes az átalakulásra. Ebben az évben még inkább számíthatsz kiváló intuíciódra, bámulatos megérzéseidre. Az életedben épp olyan mély átalakuláson haladsz át, mint a lelkedben. A kreativitásodat korábban nem látott mértékben használhatod. Megkapod a lehetőséget a ragyogásra. Élj vele mindenképpen.
Kulcsszavaid: újjászületés, intuíció, egyensúly

(via Lunar Cafe)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top