Horoszkóp

Vajon neked van X a tenyeredben? Bámulatos dolgot jelent!

Vajon a te tenyeredben látható egy X, avagy kereszt? Ha a válaszod igen, akkor nagyon különleges helyzetben vagy, ugyanis az emberek mindössze 3 százalékának látható a tenyerében ez a jel. Vajon mit jelent és mi mindent árul el rólad az X? Íme a részletek.

Sokan hisznek a tenyérjóslásban, mások szerint kizárt, hogy tenyerünkben legyen megírva a sorsunk. Legyen bármi is az igazság, mindenesetre ahhoz nem kell babonásnak lenned, hogy elhidd, az emberek 3 százalékának látható mindkét tenyere közepén egy bizonyos X vagy kereszt.

Nagy Sándor, a hódító tenyerében látta jövőjét, amely szerint egykoron ő lesz a világ legnagyobb vezére. Mondanunk sem kell, ott volt mindkét tenyerében az X… Akik oly szerencsések, hogy rendelkeznek ezzel a “bélyeggel”, vezetésre, embertömegek irányítására születtek. Köztudott ugyanis, hogy Oroszország elnöke, Vlagyimir Putyin is hordozza tenyerében a rejtélyes jelet. Abraham Lincoln, az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb elnöke szintén az X-társaság tagja volt.

tenyérjóslás X kereszt

Különleges képességről árulkodik a tenyeredben látható X

Ezt jelenti az X a tenyeredben

Nem csigázunk tovább, eláruljuk a titokzatos kereszt jelentését. Ha mindkét tenyeredben látod az X-jelet, egészen biztosan erős, határozott karakter vagy. Látod a céljaidat anélkül, hogy folyton tervezgetnél, és természetesen mindenkor meg is valósítod azokat.

Különleges képességeidet sokan nagyra tartják, és az is bizonyos, nagyon sok ember vesz körül, akik szívesen követik az utasításaidat. Könnyedén döntesz jó és rossz közül – persze többnyire az előbbi javára. Nem könnyű téged becsapni, hiszen kiváló érzékkel szűröd ki a hamisságokat.

A kereszttel rendelkezők kiállnak az igazukért

Nos, igen, ami azért nem feltétlenül pozitív tulajdonság, mert bizony előfordulhat, hogy saját elveidet, akaratodat másokra erőlteted. A harcosság akkor is jellemző lehet rád, ha testalkatod ránézésre nem tűnik igazán harcosnak. Fizikai erődnek ennek ellenére nagyon is tudatában lehetsz.

Az ugyanakkor kétségtelen, hogy mindenkor tudod, mikor jön el a változtatás ideje, és nemcsak a magad életét alakítod át, hanem másoknak is követendő példát mutatsz.

Ha látható tenyereidben az X,

  • éles az eszed, rendkívül gyorsan kapcsolsz,
  • kiváló vezetői adottságokkal rendelkezel,
  • bármihez nyúlsz, az arannyá válik,
  • felejthetetlen vagy, azaz a halálod után is mély nyomokat hagysz magad után.

(via PQ) Kiemelt kép: iStockphoto

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top