nlc.hu
Húsvét

Tömegek kirándultak a húsvéti hétvégén

Tömeg volt a Balaton parton és Szentendrén, ellepték az emberek a népszerű kirándulóhelyeket

Miskolctapolca és Velem is népszerű kiránduló célpont volt.
Szentendre

Szombaton – a szeles idő ellenére is – sokan ellátogattak Szentendrére. Rengetegen ettek, ittak és sétáltak a Duna-korzón, akárcsak a Balaton-parton – derült ki a Tények riportjából.

A nagyszombati változékony idő ellenére több család is kirándult a Vas megyei Velemben, vagy éppen Miskolctapolcán, nem zavarta az embereket a hűvösebb időjárás. Sokan pedig a hegyekben való sportolást választották, ehhez pedig tökéletes volt a mai idő.

Április első napjai igen szeszélyesen alakultak: elsején megdőlt a melegrekord, de ma este akár fagyhat is egyes területeken. Húsvétvasárnap valamennyire mérséklődik a szél, de azért szeles időben lesz részünk, ráadásul kisebb záporok is előfordulhatnak. Húsvéthétfőre azonban melegedés várható, akár 18-20 fokot is mérhetünk. Kedden este azonban ismét egy markáns hidegfront érkezik, ami lehűlés hoz: akár hózáporok, havazás, havas eső is lehet.

Kiemelt kép forrása: Tények – videó

Te is kirándulnál? Íme pár tipp!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top