nlc.hu
Húsvét

Megtelnek a wellness-hotelek húsvétra

Dugig lesznek a wellnesshotelek húsvétkor

Hatalmas az érdeklődés a belföldi utazási lehetőségek iránt, sokan választják a wellness jellegű kikapcsolódást az ünnepekre.
wellness

Több kategóriában gyors ütemben telítődnek a vidéki Magyarország szálláshelyei a húsvéti ünnepekre úgy is, hogy tavalyhoz képest mindenütt legalább 15-20 százalékkal emelkedtek az árak. A közkedvelt belföldi üdülő­helyeken a vendégforgalom várhatóan meghaladja, de minimum eléri a március közepi hosszú hétvége kiugró látogatottságát – írja a Magyar Nemzet.

Ahogy márciusban, ezúttal is főként a wellnessjellegű pihenést részesítik előnyben a magyarok. Több régióban 80 százalék fölötti telítettséggel számolnak húsvétkor a négycsillagos hotelek, miközben egyre keresettebbek a felújításokon átesett panziók, vendégházak is, illetve a szezonkezdetre készülő magánszálláshelyek.

A szálláshelyek üzemeltetői élénk látogatottsággal számolnak a jellegzetes borvidékeken, az Őrségben, a nyugat-dunántúli és észak-magyarországi városokban, a Balatonnál, valamint a gyógyvizes pihenőhelyek és a kastélyok környékén.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Készülj a húsvétra az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top