nlc.hu
Húsvét

Nagyszombati bevásárlási roham

Újabb roham volt a boltokban Nagyszombaton – volt, aki csak aznap vette meg a sonkát

Több helyen hosszú sorokban álltak a vásárlók az üzletekben. A gyógyszertárakban leginkább az emésztést segítő gyógyszerek fogytak.
bevásárlás

Tömeg volt ismét a boltokban, mivel most két napig ismét zárva lesznek – számolt be a Tények. A kasszáknál hosszú sorokban álltak az emberek. Sokan az utolsó napra hagyták a bevásárlást a húsvéri ünnepek előtt, de a többség ilyenkor már csak azt veszik meg, ami kimaradt a bevásárló listáról. A legtöbben kenyeret, zsömlét, tojást és tejet vettek a legtöbben, de sok hús és sonka is fogyott, és olyan is volt, aki csak most vett festéket a húsvéti piros tojáshoz.

Volt olyan bolt, ahol a szokásosnál háromszorosára nőtt a forgalom annak ellenére, hogy az utóbbi időben szinte minden drágult.

Nemcsak az üzletekben, hanem a patikákban is nagy volt a roham Nagyszombaton. Jellemzően ilyenkor az emésztést segítő gyógyszerek fogytak, de az emberek biztonság esetére betároltak vérnyomás-csökkentőből, láz.-, és fájdalomcsillapítóból.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Húsvét az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top