nlc.hu
Húsvét
Havi ötven csokitojást eszik meg a függő nő

Havi ötven csokitojást eszik meg a függő nő

Legnagyobb bánata, hogy nem árusítják egész évben a húsvéti csokitojást, amiért annyira odavan.

A 28 éves, brit Zara Winstanley akár havi 50 darabot is képes megenni a szigetország egyik kedvenc húsvéti édességéből, a Cadbury vállalat ikonikus Creme Egg csokitojásából. A nő saját bevallása szerint mindig is szerette a krémes csokitojást, és nagyon hiányolta is azt abban a két évben, amikor Ausztráliában dolgozott, ott ugyanis nem árulják. Miután pedig 2021-ben visszatért Angliába, valósággal függővé vált a húsvéti édességtől

„Azt mondom, hogy idén eddig minden nap legalább egyet megettem, de gyakran többet is” – fogalmazott, hozzátéve, hogy a Creme Eggből számára sosem elég. Ráadásul nem csak a termék alapverzióját szereti nagyon, de szívesen eszik ilyen ízesítésű táblás csokit, minigolyókat és süteményt is. Ez utóbbit a Domino’s pizzérialánc árusítja néhány hete. 

Zara Winstanley

Zara Winstanley (Fotó: Jam Press/Profimedia)

A nő nagy bánata, hogy a csokitojást csak a húsvéti időszakban árulják, éppen ezért ilyenkor komolyabb készleteket halmoz fel belőle annak érdekében, hogy legyen mivel átvészelnie az év többi részét.

„Lesújtó, hogy nem kaphatók egész évben” – panaszkodott. 

A Creme Egget egyébként még 1963-ban dobták piacra először, akkor még Fry’s Creme Eggnek hívták, 1971-ben aztán a Cadbury vette át a gyártását, és át is nevezte. A benne található krém cukor, kukoricaszirup és víz keveréke, vagyis az, amit a cukrászok fondantnak hívnak.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top