nlc.hu
Gasztro

Olvadt csokitojásos szendvics a Subway-ben

Olvadt csokitojásos szendviccsel jelentkezik a brit gyorsétterem

Valóban elég meglepő választás a szendvicstöltelék, még húsvét idején is.

Érthető, hogy most minden üzlet megpróbálja a maga részét kivenni a húsvéti felhajtásból, de picit meglepő, amit a Subway és a Cadbury kollaborációjának köszönhetünk. A szendvics-franchise az ünnep alkalmából egy olvasztott húsvéti tojásos szendvicset dob a piacra, amit holnaptól lehet megvásárolni az Egyesült Királyság területén.  

A szendvicsből limitált mennyiség készül, egész pontosan összesen 500 darabot szeretnének értékesíteni, így, ha valakit lázba hoz a gourmet különlegesség, akkor nagyon szemfülesnek kell lennie.

Az együttműködés ötlete a Subway-től származik, ők keresték meg a csokoládégyártót, Rusty Warren, a Subway vezető termékfejlesztési és termékinnovációs menedzsere így nyilatkozott:

Örülünk, hogy ezen a húsvéton együttműködhettünk a Cadburyvel. Olasz fehér kenyerünk és Cadbury krémtojásunk a legízletesebb kombináció, tökéletes szezonális csemege” -mondta, és elárulta, nagyon izgatottak, hogyan fognak a rajongók reagálni a SubMeltre.  

Subway SubMelt szendvics

Fotó: Profimedia

Charlotte Docker, a Cadbury Creme Egg márkavezetője a következőket nyilatkozta: „Amikor a Subway megkeresett minket, hogy létrehozzuk ezt a különleges tojást, egyszerűen nem tudtunk ellenállni. Javában tart a várva-várt Creme Egg szezon, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy a szezon utolsó hurrájaként piacra dobhatjuk ezt az innovatív terméket a Subway-jel.” 

Bár a gyártók láthatóan jó fogadtatásra számítanak, a közönség visszhangja egyelőre eléggé megosztó, volt, aki egyenesen undorítónak nevezte.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top