nlc.hu
Kincskeresők

Támadj kreatív hirdetéssel az apróhirdetési oldalakon

Támadj kreatív hirdetéssel az apróhirdetési oldalakon, hidd el, megéri!

Megéri kreatív hirdetéseket feladni, amihez akár elég egy jól célzott félmondat is. Amellett, hogy kitűnsz a több ezer hirdetés közül, jó eséllyel hamarabb tudsz túladni az eladásra kínált portékádon.

A Jófogás Magyarország egyik legismertebb apróhirdetési oldala, 2010 óta van jelen a hazai e-kereskedelmi piacon. Közel 1,5 millió hirdetés található az oldalon és több mint 2 millió felhasználót, vagyis minden 3. internetezőt ér el havonta. Az oldalon találunk klasszikus, de kreatívabb hirdetéseket is, amik jobban felkelthetik az érdeklődést.

„… a kreativitás nem tiltott: ha valaki versben foglalja össze egy Lada előnyeit, vagy smile jelet rajzol egy eladandó kábelből, azt természetesen továbbengedjük. Elsődleges szempont a felhasználók biztonsága, így a megtévesztő vagy sértő hirdetéseket szűrjük ki” – mondta korábban a Jófogás.hu vezetője.

Ingatlan

A reklámszakma régi felfedezése és mostanra már bevett szokása, hogy kérdéssel nyit az érdeklődők felé. Ennek célja a másik fél figyelmének megragadása, a figyelem felkeltése, a másik fél bevonása, mintha csak egy beszélgetést kezdeményezne. Ötletes, egyszerű és kreatív hirdetés, ami megszólít: „Csöndes lakást keresel egy családias, barátságos környéken?”

Támadj kreatív hirdetéssel az apróhirdetési oldalakon, hidd el, megéri!Tehát ha egy kicsit többet írsz, mint azt, hogy „Eladó”, egészen biztos többen fognak érdeklődni az eladni kívánt portékád iránt. Erre találsz jó példát Magyarország ismert apróhirdetési oldalán is. Elég egy plusz szó, ami máris rengeteg mindent elárul az adott ingatlanról, és ami egészen biztos több érdeklődőt vonz: „Madárcsicsergős környezet” – egyszerű, kecsegtető, lényegre törő. Ilyen félmondatokkal pedig könnyedén meggyorsítható egy adott ingatlan eladása is.

Autó

Nem szabad csak az alapadatokat beírni például egy eladni kívánt autó esetében. Szánj pár percet arra, hogy egyedi, személyre szabott hirdetésed legyen. Sokszor a személyes hangvétel is közelebb hozza a vevőt.

Támadj kreatív hirdetéssel az apróhirdetési oldalakon, hidd el, megéri!„Eladóvá vált, nagyon szép állapotban lévő családi kisautónk. Sajnos nincs annyi időm vele foglalkozni és törődni, mint amennyit szeretnék. Felújítottuk, megcsináltuk, rendbe raktuk. Kifogástalan esztétikai és műszaki állapotban van. Kérlek csak komoly szándékkal keressél, csere vagy egyéb jármű beszámítása nem érdekel. A jármű Mosonmagyaróváron tekinthető meg” – írja az eladó őszintén.

Használt tárgyak új élete – használd a kreativitásod!

Természetesen mindenkit a használt, megunt, esetleg számodra már funkciót vesztett tárgyak új életre keltésére buzdítunk!

Gondolj csak bele, hogy egy komolyabb X-box vagy valamilyen apróbb tartozékai is manapság már több ezer forintnál kezdődik és szinte a végtelenségig terjed az ára.

Az apróhirdetési oldalon természetesen számtalan ritkaságra bukkanhatsz a játékok szerelmeseként is. Sokszor csak annyi áll egy játékhirdetés mellett, hogy eladó és ehhez csatolnak egy képet, de szerencsére akadnak még olyan hirdetők is, akik kicsit kreatívabban állnak az eladás mellé.

Apróhirdetési oldalakon kreatív hirdetések„Eladó a 2022. december 29-ig garanciális Xbox Series S típusú konzolom gyári vezeték nélküli kontrollerrel, 40 db telepített játékkal és minden szükséges tartozékával! Az 1440p-s felbontású játékok futtatására is alkalmas gép 512GB-os belső tárhellyel rendelkezik, és remek esztétikai, valamint tökéletes műszaki állapotnak örvend. A készülék hiánytalanul rendelkezésre álló tartozékaival várja új gazdáját, úgyhogy csak csatlakoztatni kell a tv-hez, és már indulhat is a játék!

Természetesen személyes átvételre is van lehetőség, de a postázás is megoldható a vevő felelősségére akár 1 munkanapos kézbesítéssel is. Igény esetén Kinectet és plusz kontrollert is tudok adni.

Csere köszönöm, de nem érdekel. Ennyi Pénzért Kár Lenne Kihagyni!”

Elég egy félmondat, személyes történet vagy pár sor alaposabb bemutatása az adott terméknek, meglásd a kreativitás, a plusz energia meghozza a gyümölcsét!

(Nyitókép: Teera Konakan/Getty Images)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top