nlc.hu
Kincskeresők

Az apróhirdetési oldalak aranykora

Az apróhirdetési oldalak aranykora: használd ki az egyszerű, gyors szolgáltatást

Aprózni jó, mert olcsóbb vele az élet, és extra pénzt is kereshetsz a régi kacatokból, viszonylag kevés befektetett idővel és energiával.

Magyarországon az online apróhirdetés megjelenése és előretörése a nemzetközi trendeknek megfelelően, de némi fáziskéséssel ment végbe.

Az egyik legismertebb, minden témára fókuszáló apróhirdetési oldal a Jófogás.hu, ahol szinte bármit meghirdethetsz a használt autótól a banántartóig, és hirdetési kategóriák száma végtelen, tényleg bármit eladhatsz itt.

TIPP: A siker érdekében jó tudni, hogy hol és hogyan érdemes apróhirdetést közzétenni, ha nem a megfelelő helyen hirdetsz, vagy keresgélsz, akkor feleslegesen pazarolod az időd.

Apróhirdetési oldalak előnyei

Fotó: Getty Images

Könnyíts az életeden: rengeteg előnye van apróhirdetési oldalakat böngészni, és itt hirdetni!

Gördülékeny

A hagyományos (offline) hirdetésektől eltérően az internetes hirdetések mindenki számára egyre könnyebben elérhetők és lehetővé teszik a célközönség gyors, egyszerű, hatékony és megfizethető elérését.

Olcsó

A Medián által elvégzett korábbi kutatás szerint az online apróhirdetési oldalak legnagyobb előnye az aukciós oldalakkal szemben (az internetezők 54 százaléka szerint) az ingyenességük. Fontos tényező az is, hogy ezeken az oldalakon egyszerűbbek a tranzakciók (vásárlás, hirdetésfeladás), ezt a kutatás során megkérdezettek 33 százaléka emelte ki. Az internetes apróhirdetési oldalak előnyei között említette az internetezők 29 százaléka, hogy regisztráció nélkül is lehet vásárolni. A Jófogáson ez abban az esetben történhet így, ha telefonon egyeztetik le az adásvétel részleteit. Az üzenetküldéshez és szállítási lehetőségek igénybevételéhez már regisztrálni kell!

A horizonton túl

Képzelj el egy vonzó üzletet a világ egyik legjobb utcáján, ami a nap 24 órájában, az év 365 napján nyitva tart. Többé-kevésbé ez történik, amikor az internetes hirdetések világában merülsz el: nemcsak az adott portékád, hanem vállalkozásod is automatikusan láthatóvá válik olyan emberek ezrei előtt, akik egész életük során téged kerestek, de addig még csak nem is tudták, hogy létezel.

Tűnj ki a reklámzajból – virágoztasd fel online bizniszed az apróhirdetési oldalak segítségével

  • Ingyenes marketingeszköz (A Jófogáson a legtöbb kategóriában a felhasználók ingyen adhatnak fel hirdetést. Ez alól az alábbi kategóriák a kivételek: Álláshirdetés, Üzlet-szolgáltatás hirdetés, Autó és Motor, robogó, valamint tűzifa hirdetés alkategóriában díjfizetés ellenében adhatnak fel hirdetést az eladók. Ingatlan hirdetés kategóriában díjfizetés ellenében adhatnak fel kettőnél több magánhirdetést, illetve bármely számú céges vagy vállalati hirdetést.)
  • Olyan felületeken hirdethetsz, amit a konkurenciád nem biztosan használ
  • Ha van weboldalad, az itt elhelyezett linkek segíthetnek, hogy a keresők is hamarabb megtaláljanak
  • Vannak regisztrációt igénylő, és regisztráció nélküli oldalak, de mindegyik ingyenesen használható

Érdemes tehát belemerülni az apróhirdetési oldalak világába, hiszen eladóként, vásárlóként vagy egy bizonyos szolgáltatás kínálójaként is csak nyerhetsz. És itt nincs apró betűs rész.

 
(Nyitókép: Getty Images/athima tongloom)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top