nlc.hu
Kincskeresők

Indokolatlan árucikkek

Szakállolajtól az esztergáig: árucikkek, amiről nem gondolnád, hogy a Jófogáson megtalálod

A hirdetési oldal igazi kincsesbánya. Szó szerint minden megtalálható, ami szem-szájnak ingere.

Az elmúlt években a műszaki cikkek voltak a legnépszerűbbek, de sokan a nem fizetős dolgok iránt is érdeklődtek Magyarország egyik legnépszerűbb apróhirdetési oldalán. A határ pedig szó szerint a csillagos ég, gyakorlatilag lehetetlen kigondolni olyan eszközt, amit ne kínálnának eladásra a Jófogáson. Összegyűjtöttünk pár gyöngyszemet.

Fura termékek apróhirdetési oldalakon

Fotó: Getty Images

Esztergapad

Az eszterga egy forgácsoló szerszámgép, amelyet finom, hengeres felületek kialakítására használnak. A megmunkálandó tárgyat, a munkadarabot gyorsan forgatják, és egyélű késsel forgács formájában távolítják el róla a fölösleges anyagot. Esztergagéphez az apróhirdetési oldalakon is válogathatsz kényelmesen, az otthonodból.

Masszázspisztoly

Nem hallottál róla? Semmi baj! Ez a trend a semmiből lőtt ki nemrég, és célja, hogy a nehéz edzések után lenyújtsa és kimasszírozza az elfáradt izmokat. Magyarországon még viszonylag ritka, de eladásra már kínálják az ország egyik legnépszerűbb apróhirdetési oldalán. Nem is lepődünk meg rajta.

Hálós cipő

A kényelem egyre nagyobb szerepet kap a divatban. Kezdünk rájönni, hogy nem kell feltétlenül kényelmetlennek lennie annak, ami szép vagy hasznos. Ennek ékes példája a hálós cipő is, ami amellett, hogy rendkívül kényelmes és szellőzik benne a láb, még jól is néz ki! Ráadásul ez is megtalálható már az apróhirdetési oldalalakon – a nők legnagyobb örömére.

LED világítás

A LED egy hihetetlenül takarékos világítási forma. Nemcsak olcsó, hanem jóval hatékonyabb is, mint bármi más. Nem hiába keresett árucikk, ami meglepő módon nemcsak a műszaki boltokban, hanem apróhirdetési oldalakon is megtalálható.

Matcha tea

Fura, de igaz. A matcha tea egyre népszerűbb és keresettebb. Mindenki azt hitte róla, hogy csak egy fellángolás, de a matcha tea-divat már hosszú évek óta tart, és nem látni a végét. Természetesen mondanunk sem kell, ha valaki egy jó kis matcha teára vágyik, akkor elég felütnie a Jófogás oldalát.

Szakállolaj és „szakállas termékek”

Rengeteg termék van már a piacon, kezdve a szakállolajtól a szakállnyírón át egészen a speciálisan a szakáll szőrzetére kifejlesztett festékekig, amikhez mindenki szeretne olcsóbban hozzájutni, így már apróhirdetési oldalakon is keresett árucikkek.

(Nyitókép: Guido Mieth/Getty Images)

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top