nlc.hu
Mindennapok
Hadakoznia kellett a haragos koalával az őt megmentő férfinak

Sátáni hörgéssel tiltakozott megmentése ellen a dühös koala – videó

A történetnek happy end lett a vége, sem a koala, sem a megmentője nem sérült meg.

Egy Lozz Wright nevű Tiktok-felhasználó töltötte fel a videomegosztó alkalmazásba az alábbi felvételt, amelyen édesapja látható egy fölöttébb dühös koalakölyök társaságában. A szemfüles apuka kiszúrta, hogy a valószínűleg elárvult koala egy forgalmas autóút mellett ücsörög, a kocsik pedig sokszor csak centikre húznak el tőle.

Mivel nem akarták, hogy baja essen, a férfi vastag munkáskesztyűt húzott, majd nekilátott a rendkívüli állatmentésnek. A kesztyű jó ötletnek bizonyult, a kis koala ugyanis egészen földöntúli hangokkal igyekszik megmentője tudtára adni, hogy nincsen ínyére a mutatvány. Az ausztrál férfinak azonban a szeme sem rebben, széles mosollyal viszi át az úton a kis koalát. 

TEsti épségét is kockáztatta a koalamentő férfi

A koalák nem annyira cuki állatok, mint amilyennek sokan gondolják őket (Fotó: Getty Images)

„Dühös kis jószág vagy, igaz?” – kérdezi tőle, amitől látszólag a koala is megilletődik, legalábbis a kérdést követően abbamarad a rettentő morgás. 

A videó utolsó képkockáin látható, hogy egy az úttól távolabb lévő fához viszi a koalakölyköt, bár lehet, hogy az volt a terve, hogy a pár lépéssel arrébb látható kerítés mögött engedi szabadon, de a jószágnak itt már tényleg elege van a túlzott törődésből és azonnal rákapaszkodik a fára. 

@lozzwright_

Dad watched as cars over the kress of the hill nearly miss this koala on the middle of the road. He decided to rescue him and put him safe in a tree

♬ original sound - Lozz Wright

A koalák egyébként, a közvélekedéssel ellentétben nem annyira bamba állatok, mint gondolnánk. Ezért is tette jól az ausztrál férfi, hogy vastag kesztyűt húzott, az állatok ugyanis éles fogaikkal és karmaikkal rendkívül csúnya sérüléseket tudnak okozni. 

Még több cukiság az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top