nlc.hu
Mindennapok

Macskával tekerte körbe a világot

Túl aranyos: ez a skót férfi a macskájával a hátán utazta be a világot – képek

Dean Nicolson 2018-ban világ körüli kerékpáros kalandra indult. Ő sem gondolta, hogy csatlakozni fog hozzá egy furcsa útitárs.

A férfi valahol Bosznia és Montenegró között pihent, amikor nyávogást hallott. A férfi nagy meglepetésére egy apró cicát talált a semmi közepén, amit nagy eséllyel magára hagytak kevésbé jó fej emberek. Dean először azt tervezte, hogy keres a macskának egy menhelyet, így belerakta az állatot a táskájába és elindult vele. Már javában tekert, amikor azt vette észre, hogy a cica előmászott a táskából és a vállára ült, hogy onnan nézze az elsuhanó tájat.

Dean számára ekkor világossá vált, hogy a cica jól érzi magát a vállán csücsülve, így folytatta a biciklizést, Nala pedig az útitársa lett. 

Így utaznak együtt egy bringán

Fotó: Instagram

A kerékpáros azt mesélte a LadBible újságírójának, hogy eleinte csak át akarta szelni a világot, de miután találkozott Nalával, már egyáltalán nem érdekelte, hogy mennyi időbe telik az út. Körülbelül egy évvel az utazásuk után, miután átkeltek Kelet-Európán, Dean eltörte a bokáját, és egy időre meg kellett állnia. Úgy döntött, hogy bérel egy kisbuszt, és hazautazik Skóciába, hogy meglátogassa a családját, és bemutassa nekik új útitársát.

Dean és Nala továbbra is együtt járják a világot. A LadBible oldalán megjelent cikk időpontjában Dean és Nala Horvátországban tartózkodott. Ha szeretnéd tudni, mi történik a furcsa párossal, csekkold őket az Instagramon, ahol már  980 000 követőjük van.

Dean még egy könyvet is írt arról, hogy megtalálta Nalát és beutazta vele a világot. A 2020 szeptemberében megjelent Nala’s World a Sunday Times, majd egy évvel később az Amazon bestsellere lett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top