nlc.hu
Mindennapok

Indiai szerelmi háromszög

Egy indiai nő támogatta férjét, hogy feleségül vegye szeretőjét, most mindhárman együtt élnek

Miután meghallotta, hogy férje és volt barátnője még mindig éreznek egymás iránti valamit, egy indiai nő  beleegyezett, hogy a nő hozzájuk költözzön.

Kalyan, egy helyi videótartalom-készítő feleségül vett egy Vimala nevű nőt. Minden rendben is volt egészen addig, amíg a nő megtudta, hogy férjének romantikus kapcsolata van egy másik indiai nővel, Visakhapatnamból. Ám ahelyett, hogy a szerető megpróbálta volna rávenni a férfit, hogy hagyja el jelenlegi feleségét, a volt barátnő csatlakozni akart a családjukhoz.

Több indiai hírportál szerint Kalyan és régi hajrája, Nitya Sree szakítottak már egy ideje. Ám amikor a nő Tirupatiba költözött, és újra kapcsolatba kerültek, ráébredtek, hogy még mindig vannak érzelmeik egymás iránt, ezért mindketten könyörögtek Vimalának, Kalyan feleségének, hogy engedje a házasságba a volt barátnőt…

Vimala eleinte össze volt zavarodva, de miután elgondolkodott a témán, úgy döntött, nemcsak engedélyezi férje vallási egyesülését egy másik nővel, hanem ténylegesen részt vesz a szertartáson és pózol az ifjú házastárssakkal. Abban is megegyeztek, hogy mindannyian egy fedél alatt élnek majd,

Az ellentmondásos szerelmi történet körbejárja az indiai közösségi médiát. Egyesek azzal vádolták a férfit, hogy megalázta a feleségét azzal, hogy egy templomban feleségül vette volt barátnőjét, míg mások Vimalát dicsérték, amiért tisztelte férje kívánságát.

 Indiában lehet, hogy hagyománya vannak, hogy házastársak segítenek párjuknak összeházasodni szeretőikkel. Mi is beszámoltunk tavaly arról, hogy  egy kétgyermekes nő hasonlóképp biztatta férjét házasságra lépni a szeretőjével.

indiai házasság

Fotó: Facebook/Wedding Affair

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top