nlc.hu
Mindennapok

24 év után csókolta meg gyerekkori szerelmét

24 évet várt arra, hogy megcsókolja gyerekkori szerelmét

Romantikus filmbe illik egy amerikai pár története: egy nő 24 évig titokban tartotta a szerelmét, de most végre feleségül megy a gyerekkori legjobb barátjához.
Egymás kezét fogó pár

Kate McNeil és Paul Damon 1997-ben találkoztak először, amikor egy tánciskolában a testvéreik bemutatták őket egymásnak. Kate teljesen odáig volt Paulért, de sosem volt bátorsága ahhoz, hogy bevallja neki, mit érez iránta.

„Gyerekkorunkban minden este beszélgettünk, és a telefonnal a fülünkön aludtunk el. De sosem történt semmi” – emlékezett vissza Kate. Aztán egyszer mégis erőt vett magát, és amikor 18 évesek voltak, megpróbálta megcsókolni a fiút, de Paul visszautasította.

Később a lány és családja elköltözött, a fiatalok kapcsolata pedig lassan-lassan megszakadt. Kate főiskolás lett, Paul pedig belépett a haditengerészetbe. Mindketten megházasodtak, Kate tanár lett és gyerekei születtek, Paul asztalosként dolgozott.

2020 decemberében Kate új életet kezdett Floridában, miután zátonyra futott a házassága. Egyre többet gondolt gyerekkori szerelmére, ráírt a Facebookon, és megbeszéltek egy randit. Amikor találkoztak, minden ott folytattak, ahol abbahagyták, mintha egyetlen év sem telt volna el. Elcsattant az első csók, és a korábbiakból tanulva már nem engedték el egymást.

Kate 24 évig várt arra, hogy összejöjjön gyerekkori szerelmével, most viszont a boldogságuk határtalan. Paul odaköltözött Kate-hez és a gyerekeihez, már az eljegyzésen is túl vannak, 2023 júliusára tűzték ki az esküvőt. „24 évbe telt, de nem változtatnék a múlton. Ez egy valóra vált álom” – fogalmazott a menyasszony. 

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top