nlc.hu
Mindennapok

Vidám horgolt sapkákkal lepi meg a gyerekeket ez az idős hölgy

Vidám sapkákkal lepi meg a gyerekeket ez az idős hölgy – videó

Julia Pitts örül, hogy az általa készített sapkák ilyen jó helyre kerülnek.

Egy 82 éves hölgynek, Julia Pittsnek régóta a horgolás a hobbija, és amikor a világjárvány miatt otthon kellett maradni, akkor is ezzel ütötte el az időt, rengeteg sapkát készített.

Amikor pedig elkezdett gondolkozni azon, kiknek is adományozhatná el az általa horgolt sapkákat, akkor egy olyan dél-karolinai iskolára esett a választása, ahova siket, nagyothalló, vak és gyengénlátó diákok járnak.

„Nagyon hálásak vagyunk Juliának, amiért ránk gondolt. A diákjaink nagyon örültek ezeknek a kézzel készített sapkáknak” – mondott köszönetet Sam Hook, az iskolát működtető alapítvány ügyvezető igazgatója. „Imádom ezeket a gyerekeket. Nagyon boldoggá tettek” – fűzte hozzá Julia Pitts.

Nem ez az első eset, hogy Julia Pitt egy gyermekekkel foglalkozó szervezetnek adományoz, korábban többek között egy greenville-i gyermekrákközpontnak és egy dél-dakotai árvaháznak is készített horgolt sapkákat. 

Idős asszony horgol

Képünk csak illusztráció (Fotó: Getty Images)

(via Yahoo!Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top