nlc.hu
Trend

Saját maga kötötte és horgolta az esküvői ruháját

Saját maga készítette az esküvői ruháját, gyönyörű menyasszony volt

Veronika Lindberg Heino úgy döntött, hogy esküvője napján egy olyan ruhát szeretne viselni, amit maga készített. Ezt az ötletet később elvetette, de ahogyan elkezdett utánajárni annak, mennyibe is kerül egy menyasszonyi ruha, visszatért az eredeti tervhez.

Ugyan hat hét kellett hozzá, és néhány könnycsepp is hullott közben, de elkészült a ruha. És hogy pontosan mennyi munkát is fektetett bele, azt Veronika Lindberg Heino a mellékelt videóban mutatja be.

A ruha egyébként, ha csak az anyagköltséget tekintjük, mindössze 300 dollárba, azaz 120 ezer forintba került, ennyiért vett fonalat ugyanis. „Fogalmam sincs, hogy három hét múlva örülni fogok-e vagy sírni, mert egyáltalán nem úgy alakultak a dolgok, ahogyan terveztem, de egyelőre úgy érzem, minden rendben megy majd” – mondta még az elején. 

A fenti mondatok önbeteljesítő jóslatnak bizonyultak, ugyanis az utolsó előtti pillanatban volt egy kis fennakadás, de végül így is időben elkészült ruha, Veronika Lindberg Heino pedig nagyon hálás a követőinek, amiért támogatták, mellette voltak, biztató üzeneteket küldtek neki. 

Veronika Lindberg Heino horgolt esküvői ruhában

Fotó: Veronika Lindberg Heino

(via My Modern Met)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top