Lilu sztármustra

Sztármustra Liluval: tuti strandfrizurák – hogy a vízparton is ragyoghass!

Imádok strandolni, legyen szó árnyékben ücsörgésről vagy úszásról, mindenhogy jól érzem magam. Mielőtt azonban vízpartra megyek, igyekszem mindenre felkészülni, hogy a kellemes időtöltés nehogy rémálommá váljon. Mindig van nálam például magas faktorszámú naptej, de ahogy a bőrömmel, úgy a hajammal is törődöm.

Amikor tudom, hogy hosszabb időn át a napon fogok tartózkodni, fényvédő haysprayt használok. Ezeket a termékek arra fejlesztették ki, hogy a hajat ellássák UV-védelemmel, így megakadályozzák kifakulását, száradását. Természetesen strandolás után sem feledkezem meg a hajápolásról, ilyenkor argánolajas pakolást használok, vagy csak egy kis natúr argánolajat dörzsölök a hajvégekbe. A hajápoláson túl persze az sem mindegy, milyen frizurával megyünk lubickolni, mert ugye nem csak egészségesek, de szépek is szeretnénk lenni.

Íme néhány ötlet, hogy viseld a hajad a vízparton!

Extra szexi

Ha te sem szereted, ha a szemedbe lóg, vagy az arcodra tapad a nedves hajad, kösd lófarokba vagy fond két copfba – parkettában még jobban mutat! Akik azonban hozzám hasonlóan nem túl nagy hajmágusok, de szeretnének a medence szélén is valami extra szexit villantani, tudom ajánlani a feltűzött hajat és a “zuhanyzókonty” készítését is.

Megnézem
Összes kép (1)

Rakoncátlan

Ezt szeretem az úgynevezett “zuhanyzókontyban” is. Nem kell precízen összefésülni, sőt, fésű sem kell hozzá! Csak kézzel összehúzod a hajad a fejtetőn, és elkezded csavarni, amíg konty formájúra nem tekeredik. Ekkor megtűzheted a már jól bevált, innen-onnan összeszedett csatokkal, vagy egy hajgumival is körbetekerheted. Ha frissen mosott a hajad, lazán ki is húzgálhatsz belőle egy-két vékony tincset, ezzel még rakoncátlanabbá teheted a külsőd.

Megnézem
Összes kép (1)

Sokoldalú

Amennyiben nincs időd vagy kedved a hajaddal bíbelődni, egy kalappal vagy kendővel nemcsak a tincseid, de a bőröd is megvédheted a káros napsugaraktól. Én nagyon szeretem az ilyen kiegészítőket, mert praktikusak, színesek és vidámak. A kendő akkor is előnyös lehet, ha nem a hajadra vagy válladra teríted: kötheted a csípődre, de csinálhatsz belőle csini strandruhát is!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top