Magyarország kúl

Jótékonysági koncerttel zárja a nyarat a TNT

Lassan hagyománnyá válik, hogy a siófoki PLÁZS valamilyen jó ügynek szentelje zárókoncertjét. Augusztus 26-án a TNT kocertjén a Siófoki Állatvédő Egyesületnek gyűjtenek.

A PLÁZSon a bulizás jó célt is szolgálhat: Demjén Ferenc 2016-os koncertjén például több mint 3 millió forint gyűlt össze a siófoki kórház gyermekosztályának. A PLÁZS szervezői ezúttal is egy nemes ügyet támogatnak az évadzáró esttel, a TNT ingyenes nagykoncertjén ugyanis a Siófoki Állatvédő Egyesületnek adakozhattok.
Az 1994 óta működő Siófoki Állatvédő Egyesület nagyon örül a lehetőségnek, hogy idén a PLÁZS jótékonysági zárókoncertjével őket támogatják. Mint azt Vörös Zsuzsa képviselő elmondta, naponta 170-180 kutyát látnak el, és a cicák száma is megközelíti a 90-et. Az ellátott kutyusok közül évente kb. 450 kutyus talál gazdára, az ő ellátásukra közel 10 millió forint megy el évente. Eközben rendeznek Kutyás napot is:

A TNT egyébként egy új show-val érkezik a PLÁZSra: “Minden új turné indulásakor több hétre próbaterembe vonulunk, és kitaláljuk az új műsort. A fénytechnikus kollégák másodpercre leprogramozzák a TNT show-t, amit összhangba hoztunk a LED falón futó animációval” – mondja Dobrády Ákos, aki civilként és zenekarával is rendszeresen támogat jótékony ügyeket. A Kicsi Gesztenye Klubbal két gyerekkórház részére adtak jótékonysági koncertet, de a TNT-vel is sokszor támogattak jó ügyeket. “Próbálunk minél több karitatív megmozduláson részt venni- mondja Dobrády. – Fontos az adakozás és az állatok védelme. Rengeteg állat marad magára, akiken szinte csak a menhelyek segítenek.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top