Magyarország kúl

Magyar Facebook-játék magyaroknak: teljesen rákattanunk

Nincsen alapvetőbb játék a találós kérdéseknél, mégis (vagy épp ezért) óriási sikernek ígérkezik az Agymozgató nevű Facebook-játék - magyaroktól magyaroknak.

Agymozgató chatbot

💡 Ismerkedj meg az Agymozgatóval, a találós kérdések nagymesterével!Ha próbára tennéd magad, kérj a chatbottól találós kérdést! Nincs más teendőd, mint hogy írsz neki egy üzenetet. 🤓📨https://m.me/agymozgato/

Közzétette: Agymozgató – 2018. január 17.

Az Agymozgató nevű messengeres chatbottal az egyik legegyszerűbb és mégis legszórakoztatóbb játékot játszhatjuk: találós kérdésezhetünk a Facebookon. Kifejezetten magyar felhasználóknak szóló játék készült, írja a hvg.hu.

Az Agymozgatót a chatbotok fejlesztésével foglalkozó Roborobo csapata rakta össze: a játék 5-ből 5 csillagon áll, még 800 értékelés után is. Két hét alatt már 28 ezernél tart a felhasználók száma, a júzerek összesen 3 milliónál is több üzenetet írtak már a rendszernek.

A csevegőbot adatbázisát több mint 200, különböző nehézségű találós kérdéssel töltötték fel, amelyekre, ha helyesen válaszolunk, akkor – a nehézségi szinttől függően – több-kevesebb csillagot kapunk. Ha elakadnánk egy válasszal, akkor sincs gond, a korábban megszerzett csillagainkat ugyanis segítségre költhetjük.

📈 Átléptük a mágikus ✨✨✨ 100.000 ✨✨✨ üzenetes álomhatárt! Köszönjük szépen a támogatásotokat! 💓

Közzétette: Agymozgató – 2018. január 24.

Ezzel együtt a chatbottal mobilon és asztali gépen is jól el lehet szórakozni, indításhoz elég erre a linkre kattintani, vagy az Indítás szót elküldeni üzenetben az Agymozgató Facebook-oldalának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top