Magyarország kúl

Városmódosító oldalt indított a Kétfarkú

A „Rendkívüli Ügyek Minisztériuma” által indított oldalon bárki bejelentheti, ha kellemetlen, javításra szoruló közterületi problémát talál.

Városmódosító oldalt indított a Magyar Kétfarkú Kutya Párt „Rendkívüli Ügyek Minisztériuma”. Az internetes portálon bárki jelezheti, ha kellemetlen, javításra váró közterületi hibát talál – írja a HVG.hu.
 
A viccpárt azután döntött úgy, hogy létrehozza az oldalt, miután a MÁV megtiltotta, hogy megjavítsák a rákosrendezői bicikliutat – sőt kötelezték őket arra, hogy „visszarontsák” a már elkészült szakaszt.

Fotó: MTI Fotó / Czeglédi Zsolt

„Benőtte a gaz a szétrúgott elektromos szekrényt? Kátyúba dőlt az összegrefitizett villanyoszlop? Nem látszik a szeméttől a lekopott zebra, amin amúgy se lehetne átkelni kerekesszékkel? Jelentsd be a térképen a problémákat, amiket a városodban látsz, és mi megoldjuk! Vagy legalább viccessé tesszük. Vagy legalább széppé. A bejelentések alatt kommentben várjuk az ötleteket, hogy mit kezdjünk az adott problémával” – írják felhívásukban.
 
A Kétfarkúaknak a kudarcos bringaút-felújítás ellenére úgy tűnik, mégis csak sikerült egy kisebb csatát nyerniük a Rákosrendezőn: „villámzsarolással” rávették az állomásfőnököt, hogy tetesse rendben az állomás borzalmas állapotban lévő vécéjét.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top