nlc.hu
Meghitt percek

Suzyék karácsonya

Egyetlen kívánsága van csak Suzy és Jolly kislányának, ezt kérte a Jézuskától Zsuzsika

Kislányával együtt nagyon várja már a karácsonyt az énekesnő.

Levelet írt a Jézuskának Suzy kislánya, aki azt kéri karácsonyra, hogy az édesanyjával még boldogabbak legyenek. “Azt szeretném, hogy boldogan éljünk anyával. Most is azok vagyunk, csak még boldogabbak legyünk. És egészségünk legyen” – árulta el a Tények Pluszban.

Suzy

Suzy és kislánya, Zsuzsika – Forrás: Tények Plusz – videó

Az énekesnő egyedül neveli őt, miután volt férjével, Jollyval nyáron végleg elváltak egymástól. Suzy úgy érzi, az elmúlt hónapokban még szorosabbá vált a kapcsolata a gyermekével. Rengeteget énekelnek, táncolnak együtt, Zsuzsika pedig gyakran még a konyhában is besegít anyukájának.

A mulatóssztár az elmúlt évek hatására sokat változott, de úgy érzi, jó irányba. Minél több időt szeretne együtt tölteni a kislányával, emiatt korábban a gofrizóját is eladta. Családja mindenben támogatta az énekesnőt, aki fájdalmas és lelkileg nagyon megterhelő másfél évet tudhat maga mögött, de nincs benne harag senki iránt; új életet kezdett.

Hangolódj az Adventre az nlc-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top