nlc.hu
Meghitt percek

Urbán Edina és Kárász Dávid közös karácsonya

Közös karácsonyra készül a Sztárban Sztár leszek! két énekese, Urbán Edina és Kárász Dávid: „Már a műsor alatt kialakult köztünk egy kapocs”

Összehozta őket a TV2 tehetségkutatója.

Közös karácsonyra készül Urbán Edina és Kárász Dávid. Igaz csak egy dal erejéig. A Sztárban Sztár leszek! 2. évadának tehetségei hétről hétre egyre közelebb kerültek egymáshoz. Mint a Tények Plusz riportjából kiderül, a barátságukat most egy közös dallal szerették volna megkoronázni, az inspirációt a közelgő ünnepek adták.

Kárász Dávid

Urbán Edina és Kárász Dávid együtt tervezik közösen a jövőjüket (Forrás: Tények Plusz – videó)

„Mivel most közösen fogunk együtt dolgozni, meg most kihozzuk ezt a klipet, meg már a Sztárban Sztár leszek! alatt megbeszéltük, hogy szeretnénk együtt zenélni, ezért mindennap beszélünk, talán még többet is, mint a műsor alatt. Szerintem sokkal közelebb hozott minket ez a közös projekt” – vallotta be Urbán Edina. Kárász Dávid úgy véli, már a műsor alatt kialakult köztük egy kapocs. 

Elmondásuk szerint hasonló műfajú zenéket és dalokat hallgatnak. Úgy érzik, sok közös van bennük, így nemcsak a munkában, hanem a magánéletben is megértik egymást.

A dalszövet Edina írta: „Nincs nagyon mély mondanivalója, igazából ilyen nagyon kis boldog karácsonyi dalocskának szántam”. A közös nótához karácsonyi videoklip is párosul, ami hamarosan már látható.

A fiatalok – akinek a jövőre nézve komoly terveik vannak, mivel szeretnének formációként együtt maradni és közösen duettezni – amúgy nagyon várják az ünnepeket, ilyenkor hazamennek a családjukhoz. „A szüleimmel töltöm mindig, segítek anyunak főzni. Feldíszítjük együtt a fát” – mesélte Edina. Dávid pedig elárulta, hogy az ünnepek közül leginkább a karácsonyt szereti: „Ilyenkor összejövünk, és együtt vagyunk, és kicsit ilyen békében, szeretetben”.

Így készülnek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top