nlc.hu
Öltözködjünk
3 tuti trend, amely meghatározza a tavaszi divatot

3 tuti trend, amely meghatározza a tavaszi divatot

A tavaszi kulcsdarabokon, divatszíneken és mintákon túl ismerkedj meg azokkal a trendekkel, amelyek meghatározzák a 2010-es tavaszi divatot.

 A jövő harcosnője

Tudj meg még többet a tavaszi divatról:

5 kötelező ruhadarab a tavaszi szezonra »
Színek és minták a tavaszi-nyári szezonra »
A legtrendibb frizurák 2010 tavaszára »
A legtrendibb sminkek tavaszra »
Hírességek fodrászai mutatták be a 2010-es tavasz-nyári hajtrendeket »

A military divat módosult változata ötvözi a kelta, ókori egyiptomi és római katonai stílust és a futurisztikus elemeket. A 2010-es military divat vadabb, szenvedélyesebb, nyersebb, modernebb, mint korábban.
Ismertető stíluselemei a fémkiegészítők, a bőr- vagy bőrhatású tunikák, a láncok, a törzsi kultúra ihlette díszítőelemek és motívumok.

Sass&Bide
Sass & Bide
H&M
H&M
Deichmann
Deichmann

Hogyan légy a jövő harcosa?
Ha tetszik ez a stílus, akkor kombináld kreatívan és magabiztosan az elemeket, de figyelj arra, hogy az összhatás ne legyen jelmezszerű. A legjobb, ha csillogó, flitteres elemekkel vagy finom, lágy anyagból készült ruhadarabokkal párosítod a nyersebb darabokat. Viselj a stílusra jellemző kiegészítőket: bőrövet, gladiátorszandált és törzsi ékszereket.

 A sportlady

A 80-as években kirobbanó aerobikláz, de leginkább az azt jellemző ruhadarabok újra visszatértek, ám ez alkalommal az edzőtermek helyett az utcán hódítanak a neonszínű susifelsők, a színes leggingsek és a méretes hajpántok.
A sportladystílus ismertetőjegyei az utcai sportruhák, közülük is a mell alá érő, de bő póló, a dupla rövidnadrág, az amerikaifocisták felszerelését idéző darabok, a 20-as évek teniszruháira utaló öltözékek, a Dirty Dancingben és a Mindhalálig zene című musicalben látott ruhák.

Y-3
Y-3
H&M
H&M
Pull&Bear
Pull & Bear

Hogyan légy sportlady?
Hosszú hajadat lazán fond össze bal vagy jobb oldalon. Válassz sportos magas sarkú cipőt, amelyet viselj sportszárat idéző térdzoknival. Viselj válltöméses pólót, amely a rögbijátékosok mezét idézi. Ebbe a stílusba tökéletesen beleillik a forrónadrág vagy a tornadresszre emlékeztető ruhadarab – amely természetesen sokkal elegánsabb annál.

 A galaktikus díva

Az űrhajósok szkafanderére emlékeztető elemek tűnnek fel a galaktikus öltözetekben. Az 1960-as évek űrkorszaki dizájnja köszön vissza a fémes színekben, az anyagkiképzésben és a felületekben. A galaktikus díva játékos és vidám, ugyanakkor határozott és vad stílust képvisel.
Ismertetőjegyei: a halpikkelyekre vagy hüllőbőrre emlékeztető felület, a mikrochipekre emlékeztető minták, a robotokra emlékeztető részletek, a szokatlan, túlzó sziluettek, mint az óriási, szögletes vállak.

Louise Goldin
Louise Goldin
Reserved
Reserved
H&M
H&M

Hogyan légy galaktikus díva?
Ez az a trend, amely csak részleteiben köszön vissza az utcán, hiszen senki sem szeretné, ha az Avatar lényeként azonosítanák. Ennek ellenére vannak olyan tervezői darabok, amelyek valamilyen módon visszaköszönnek a high street fashion divatházak polcain is. A kulcs a különleges, hangsúlyos részletekben rejlik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top