Öltözködjünk

5 kérdés, amit fel kell tenned bikinivásárláskor

Mindenki, aki bikinit húz, arra vágyik, hogy vonzó, sőt szexi látványt nyújtson az apró ruhadarabokban. Ehhez azonban jól kell kiválasztani a fazont, hogy hangsúlyozza alakunk pozitívumait, és korrigálja az esetleges hiányosságokat. A ma elérhető óriási választékban mindenki megtalálhatja a neki valót. Íme, néhány megfontolásra méltó tanács a vásárláshoz!

Elég, ha takar, vagy formázzon is?

Sokak kedvence a klasszikus háromszögfazon. Megkötöm fent, megkötöm hátul, beigazítom, és már mehetek is. Ez mehet így, amíg az ember lánya fiatal, üde, és a mellei egy kicsit sem lógnak. Az idő vasfoga, a szülés, szoptatás bizony megváltoztatja a keblek formáját. Gondold át, elég-e neked az elfedés, vagy bizony rád fér egy kis emelés is. Emeléshez válaszd a merevítős darabokat. Számos jól szabott bikinifelsőt találsz, amelyek szemkápráztató formát adnak a melleknek. A háromszög pedig megmarad az ifjaknak és a plasztikázott domborulatoknak.

5 kérdés, amit fel kell tenned bikinivásárláskor

 

Praktikus legyen, vagy szexi?

Persze legyen szexi, azért bikini, de itt is vannak fokozatok. Az igen apró, és valljuk be, folyton igazgatást igénylő megkötős darabok mellett elérhetőek sportmelltartó-szabású bikinik is, amelyek akkor se moccannak el a helyükről, ha gyorsúszásban tempózol vagy fejest ugrasz. Elég könnyű eldönteni, hogy te melyik típus vagy, az, aki szörfözik, vagy az, aki csak a naptejes flakonért kel fel a napozógyékényről. Ennek megfelelően nem lesz nehéz dönteni, hogy melyik bikinitípus illik hozzád inkább.

5 kérdés, amit fel kell tenned bikinivásárláskor

 

Biztos, hogy kellenek a rojtok?

Sok bikini (és fürdőruha) akad, amelyik rojtokkal, masnikkal, fémkarikákkal operál. Többségük remekül néz ki a fotókon, még az is előfordulhat, hogy rajtad is jól áll, de a meglepetés az első használatnál következik. A rojtok ugyanis elég ritkán állnak megfelelően úszás után, és a masni rád sült fehér körvonala sem biztos, hogy boldoggá tesz. A fémdarabok akkor okoznak kellemetlenséget, ha sokáig vagy a napon, és felmelegszenek, vagy ha véletlenül betévedsz egy szaunába, és magadon hagyod a bikinit. Szóval gondolj arra, hogy viselni is kell majd, amit megveszel!

A többi fontos kérdést a Fürdőruhák blogon találod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top