Öltözködjünk

Kipróbáltam a hollywoodi szőkeség új mobilalkalmazását

Meg lehet találni egy ruhát vagy annak hasonmását egy fotó alapján? Rögtön kiderül.

Kate Bosworth amerikai színésznő is beállt a hírességek sorába, akik saját mobilalkalmazással rukkoltak elő. Igaz, ezt leginkább csak a hírekből tudjuk, ugyanis a Style Thief applikációnak már a nyitóoldalán sem a színésznő, hanem Jessica Stam kanadai modell látható, némileg érthetetlen módon.

Maga az applikáció alapötlete nem új, hiszen eddig is léteztek olyan alkalmazások, melyek azt ígérték, hogy egy kép alapján megkeresik nekünk az azon szereplő ruhát, vagy legalábbis egy ahhoz nagyon hasonló darabot. Ennek a “műfajnak” a legújabb darabja az ingyenesen letölthető Style Thief. Induljon a  teszt!

A kobaltkék overall

Megnézem
Összes kép (1)

Pöttyös ruha, mert szeretem

Az egyszínű overallal tehát nem is teljesített olyan rosszul az applikáció, de hogy boldogul a mintákkal? Mivel a magam részéről odavagyok a pöttyös ruhákért, másodiknak egy ilyen modellt kerestettem az alkalmazással.

Megnézem
Összes kép (1)

Nehezített pálya

Harmadiknak az eddigieknél nehezebb feladatot próbáltam adni az alkalmazásnak, ezért választottam ezt az eltérő színű panelekből álló, szabálytalan mintázatú ruhát.

Megnézem
Összes kép (1)

Összességében véve egy tízes skálán 7 pontot adok az alkalmazásnak. Bizonyos funkciói máris szuperül működnek, és kifejezetten szimpatikus megoldás, hogy megfizethető árú ruhákat is ajánl.  Azt pedig a legkevésbé sem bántam, hogy a használat egyetlen pontján sem tipegett a képernyőre egy pálcikalábú, animált Kate Bosworth…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top