Otthon

Láthatatlan bugyi, melltartó takaró, zokni csipesz és társaik

Mivel tudjuk, hogy egy nőnek szüksége van olyan ötletekre, amelyekkel megkönnyítheti a mindennapi életét, összegyűjtöttünk néhány tippet, amelyek biztosan segítenek.

Tippek mosáshoz

Mosózsák

Használj mosózsákot az alsóneműkhöz! A mosózsák megóvja az érzékeny anyagokat, segít, hogy a melltartó merevítői ne tűnjenek el a mosógép dobjában, és arra is megoldás, hogy a finom anyagok ne akadjanak bele más ruhákba, vagy a mosógép részeibe. Ez mellett óvja a mosógéped is, hiszen nem kell „eltüntetnie” a fél pár zoknijaidat.

Színfogó

Jártál már úgy, hogy a piros pólód bent felejtetted a fehér ruháid között, vagy éppen egy fél pár fekete zoknit? Használj színfogó kendőt, amely megköti a mosóvízbe kioldódott festékanyagot, és megelőzi azt, hogy a ruháid összefogják egymást.

Zokni csipesz

A te mosógéped „megeszi” a fél pár zoknidat? Eleged van a zokni párosításból? Használj zokni csipeszt. Így mindig meglesz mindkét fele a zoknijaidnak, és a mosásban sem tűnik el. Már olyat is választhatsz, amely szín vagy forma szerint egy-egy családtaghoz köthető, így biztosan nem fogod kikészíteni a gyereknek a férjed zokniját.

Ariel Activ Gel kapszula

Az Ariel Active Gel kapszulát a modern nők igényeihez fejlesztették ki, ugyanis bár rendkívül kicsi, mégis óriási segítséget nyújt a mosásban. Minden kapszula hatékony folyékony mosószert tartalmaz, amely 2x koncentráltabb folteltávolító erővel rendelkezik, mint a folyékony Ariel mosószerek. Még a megfelelő adagolással sem kell bajlódni, hiszen pontosan akkora adag, amekkorára egy mosásnál éppen szükségünk van. Próbáld ki!

Tippek a tökéletes megjelenéshez

Kétoldalas ragasztócsík

Ez a kis csík elrejti a melltartó pántjait, megtartja a pánt nélküli toppot, vigyáz a dekoltázsodra, és még számos segítséget nyújt, hiszen tű és cérna nélkül bármit rögzíthetsz vele. Mindig legyen belőle a táskádban egy csomaggal.

Láthatatlan bugyi, melltartó takaró, zokni csipesz és társaik


Mindent a gyönyörű mellekért

Olyan a ruhád, hogy nem lehet alá melltartót venni? Ne aggódj, használj mellemelő tapaszt, amely nem engedi, hogy a gravitáció a te melleidre is hatással legyen. Ha fiatal vagy, és még nem félsz a gravitációtól a mellbimbótakaró is kiváló megoldás lehet.

Csodás mellekhez hívd segítségül a szilikont. Nem műtétre gondolunk, hanem arra, hogy használj szilikonból készült pántot, vagy növeld meg a dekoltázsod egy melltartóba rakható szilikon betéttel.

Legyen tökéletes a ruhád!

Mindig figyelj arra, hogy a ruhádból ne kandikáljon ki a címke, mert ez nem mutat jól. Kapható már olyan ruha címke eltüntető, amelyik attól is megóv, hogy szúró, viszkető érzést keltsen a címke a nyakadon.

Erősebben izzadsz? Nem mindig elég egy dezodor, hiszen az sem szép látvány, ha nedves a ruhád a hónaljadnál, még akkor sem, ha az teljesen szagtalan. Használj izzadságfelszívó kendőt, amelyet a ruha hónaljrészébe kell behelyezni.

Szeretnél igazán szexi lenni? Kipróbálnád milyen bugyi nélkül felvenni a nadrágod? Használj „láthatatlan” bugyit. Ez egy kis öntapadós pamut lap, amit csak beleragasztasz a nadrágodba és már indulhatsz is.

Ez csak néhány ötlet, amely az elmúlt évek innovációinak köszönhető. Kutass te is tovább, és használj ki minden apróságot, ami megkönnyíti az életed!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top