Otthon

Ragaszkodnak a szemétledobókhoz a panelházak lakói

Tűzveszélyesek, megélnek bennük a csótányok, patkányok, a lakók azonban mégsem mondanak le a szemétledobókról a panelekben.

A patkányok, csótányok számára ideális környezet, ráadásul tűzvédelmi kockázatai is vannak a panelházak szemétledobóinak, a lakók azonban mégis ragaszkodnak hozzájuk, miközben a közös képviselők jellemzően inkább megszüntetnék azokat – írja a Blikk.

Weisz Gábor Miklós, a Magyar Közös Képviselők Egyesületének (MKKE) elnöke a lapnak úgy nyilatkozott, a szemétledobó lezárását meg lehet akadályozni, hiszen a társasházi közgyűlés határozatát bárki megvétózhatja arra hivatkozva, hogy a vásárlással ezt a szolgáltatást is megszerzi.

miskolc avas lakótelep vízhiány

(A kép illusztráció! Forrás: Wikipédia)

A higiéniai gondok  ugyan rendszeres takarítással megoldhatók, ám a szemétledobókkal probléma az is, hogy a lakók sokszor nem rendeltetésszerűen használják azokat, illetve szelektív hulladékgyűjtésre sem alkalmasak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top