Otthon

Becsomagolta a család autóját, aztán ráfogta a karácsonyi manókra

A walesi anyuka azt mondja, a gyerekeit nagyon boldoggá tette a „manók” legújabb csínytevése.

Becsomagolta a család Ford Fusionját egy walesi anyuka, hogy így lepje meg a gyerekeit a karácsonyra készülve – írja a Metro.

Képünk illusztráció (Fotó: Unsplash)

Elanor Halliday férjével több tekercs csomagolópapírt használt el, mire becsomagolta az autót – csak azért, hogy aztán az egészet a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban is egyre népszerűbb mesefigurákra, az elfekre, vagyis a karácsonyi manókra fogja.

„A manók négy éve minden karácsonykor »meglátogatnak« minket, ezért kénytelen vagyok újabb és újabb csínytevéseket kitalálni” – mondta a Meifodban élő anyuka.

Elanor általában az interneten keres inspirációt a kedves karácsonyi tréfákhoz. „A Pinterest például remek ötletforrás; igaz, nem hiszem, hogy bárki másnak eszébe jutott volna, hogy becsomagolja a kocsiját” – mondta.

A gyerekek mindenesetre értékelték a meglepetést, és boldogan szaggatták le a csomagolópapírt az éj leple alatt bebugyolált autóról, miután felébredtek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top