Otthon

Új építésű társasház gyulladt ki az odaégett vacsora miatt

Nyíregyházán és Budapesten is új építésű társasházakban történt tűzeset, mindkét esetben a konyhában történt a baj egy-egy odaégett étel formájában.

Nyíregyházán egy új építésű ház tetőszerkezete gyulladt ki a konyhában történt malőr miatt, a ház annyira égett, hogy félő volt, a lángok átterjedhetnek a szomszédos, kétszintes társasházra is, de hála a kiérkező tizennégy tűzoltó fáradhatatlan munkájának, ez végül nem következett be – számolt be az esetről a Tények. A ház ráadásul annyira új volt, hogy még nem volt bebiztosítva, a biztosítást épp a tűzeset napján szerették volna megkötni.

Ehhez kísértetiesen hasonló eset zajlott le a budapesti Röppentyű utcában egy új építésű társasházban, ami annyira új, hogy még számos lakása üresen áll. Itt is az odaégett vacsora okozta a bajt, az égési sérüléseket szenvedett nőt az erkélyen át a tűzoltóknak sikerült megmenteni, a tűz terjedését pedig sikeresen megfékezték. Egy lakó arról számolt be a riportban, hogy bár a házat elözönlötte a füst, a tűzriasztó egyáltalán nem kapcsolt be.

Tűz után olvass inkább vízről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top