nlc.hu
Otthon

Karácsonyi dekoráció

Elege lett 2020-ból, előrehozta a karácsonyt egy édesanya

A nő egész évben karácsonyi dekorációkat vásárolt, nem bírt tovább várni.

2020 senki számára nem bizonyult tökéletes évnek, így egy anyának sem, aki eldöntötte, már most, három hónappal karácsony előtt feldíszíti a házukat. A 46 éves, háromgyerekes Caroline Gabe elmondta, a fa felállítása és a díszek felrakása szerinte felvidítja a helybelieket a nehéz év után.

Három hónappal előbb ünneplik a karácsonyt a Covid miatt

Képünk illusztráció (Fotó: Usnsplash)

A nő nem kispályás: háromezer kültéri lámpát, egy nyolc méteres felfújható hóembert, Mikulást és rénszarvasokat helyezett a kertbe. Caroline az egész évet azzal töltötte, hogy megvásárolja a díszeket és a kültéri installációkat. Most azt reméli, hogy a korai ünnepi hangulat nemcsak családjának, hanem a szomszédoknak is örömöt okoz majd. Igaz, néhányan, akik elhaladtak a ház mellett, rosszallóan megrázták a fejüket. Caroline-t ez azonban nem zaklatta fel, hiszen sokan megköszönték a varázslatos hangulatot.

A korábban ápolóként dolgozó Caroline-nak le kellett mondania állásáról a karantén idején, mivel fia, az ötéves Theo súlyos asztmában szenved egy tavalyi tüdőgyulladás után. A családnak ezért különösen jól esik, hogy az anya egy kis fényt varázsol a sötét időkben.

(via)

Másokból is fura dolgokat hoz ki a koronavírus

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top