Otthon

Magához vett 300 hajléktalan állatot, hogy megvédje őket a Delta hurrikántól

Tudta, hogy a menhelyen nem lesznek biztonságban, ezért mindet hazavitte.

Amikor kiderült, hogy a Delta névre hallgató hurrikán célba vette – többek között – a mexikói Tierra de Animales állatmenhelyet, az egyik dolgozó, bizonyos Ricardo Pimentel valami olyat tett, amit csak kevesen csinálnának utána. Hogy biztosítsa a menhely összes bajba jutott lakójának a túlélését, hazavitte őket a saját otthonába. Mind a 300-at.

300 kutyát fogadott a házába a hurrikán elől.

300 kutyát fogadott a házába a hurrikán elől (Kép forrása: Bored Panda)

„Tudtam, hogy a menhely egyáltalán nem hurrikánbiztos, ezért gyorsan ki kellett valamit találnom – idézi a Bored Panda a fiatalembert, aki mielőtt magához költöztette volna az állatokat, alaposan felkészült a többszáz fős vendégseregre. – Bekészítettem egy halom eleséget, és mindent, amire az állatoknak csak szükségük lehetett, amíg nálam voltak” – mondta.

300 kutyát fogadott az otthonába a hurrikán elől.

A kutyák állítólag mind remekül viselkedtek (Kép forrása: Bored Panda)

„Nem voltak nálam sokáig, de nyugodtan mondhatom, hogy a rövid idő alatt is remekül viselkedtek. Igazából mindannyian készen állnak arra, hogy családba költözzenek: ivartalanítva, oltva és féreghajtva – mondta az állatvédő, aki egészen kiskora óta ment állatokat. – A Tierra de Animalesnél nemcsak kutyákat, de macskákat, teknősöket, teheneket, bárányokat, kecskéket, lovakat és szamarakat is mentünk.”

Olvass még több érdekes történetet állatmentőkről az nlc-n: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top