nlc.hu
Otthon

2021 lakberendezési színei

A 2021-es év meghatározó lakberendezési színei a nyugalmat hozzák el az otthonokba

Minden év végén nagy kíváncsisággal várjuk, hogy a nagyobb festékgyártó cégek előrukkoljanak a következő év meghatározó színárnyalatival. Milyen színek hódítják meg a 2021-es évet? Mi már tudjuk a választ!

Két meghatározó festékgyártó cég, két, teljesen különböző elképzelés, hangulat, színvilág. Milyen színárnyalatok lettek befutók a Benjamin Moore-nál vagy a Sherwin-Williams-nél? Nézzük!

Meghatározó, kiegyensúlyozott és nyugtató szín

A Benjamin Moore festékgyártó cég egészen október közepéig várt azzal, hogy bejelentse, jövőre az „Aegean Teal” elnevezésű árnyalata lesz 2021-ben az év színe. A kék és zöld izgalmas keverékéről van szó, amelybe egy kicsi szürke is vegyült, és ami – a cég elmondása szerint – természetes harmóniát csempész minden egyes otthonba.

„Friss tojások a konyhapulton, kellemes reggeli fény szűrődik át az ablakon és friss kenyér illata lengi be a teret. Az idei év színkollekciója a konyhából indul. A természet és a nyugalom inspirálta telített színeké lesz a hangsúly” – írta a cég közösségi oldalán a jövő évi szín jellemzéseként a festékgyártó cég.

Megérkezett a várva várt 2021 év színe.😍 Friss tojások a konyhapulton,...

Közzétette: Benjamin Moore Hungary – 2020. október 14., szerda

A színárnyalatot még a világjárvány kirobbanása előtt választotta meg a cég, de azóta sem bánták meg a döntést.

„Az otthon szerepe még inkább felértékelődött ebben az évben, és azt érezzük, hogy ez a szín jó választás volt. Benne van egyfajta lágy elegancia, ami hívogatóan csábít” – nyilatkozta Andrea Magno, a cég marketingigazgatója.

2021 lakber színei

A befutó árnyalatok jól variálhatok különböző dekorációs elemekkel (Fotó:benjaminmoore)

„A 2020-as események nyomán úgy éreztük, hogy az Aegean Teal tökéletes választás ebben a jelenlegi, nehéz helyzetben, hiszen organikus és multifunkcionális szín” – mondta Andrea Magno.

Szeretnéd még közelebbről is megismerni? Akkor kattints a videóra!

Urbane Bronze, ami a kikapcsolódásra ösztönöz

Ahogy a Benjamin Moore-nak, a Sherwin-Williamsnek is az volt a legfőbb célja, hogy az emberek egy nyugodt környezetben, stresszmentesen töltsék otthonaikban a mindennapokat, épp ezért a cég választása az Urbane Bronze szürkés árnyalatára esett, ami egy remekül kombinálható szín.

„Az otthon most az a hely, ahova bármikor elvonulhatunk, ez a szín pedig csak még inkább hozzájárul ahhoz, hogy igazi menedékké váljon számunkra” – mondta Sue Wadden, a Sherwin-Williams színmarketing-igazgatója.

A márka azt javasolja, hogy az Urbane Bronze-t párosítsuk más meleg vagy épp semleges színekkel, így például a csontfehérrel vagy zöldes árnyalatokkal. Tökéletesen fog működni a természetes burkolóanyagokkal, mint a fával vagy a kővel.

Trendek után lakberendezés-trükkök:

via

(Nyitókép: Sherwin-Williams/Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top