nlc.hu
Otthon

Csőtörés volt, előkerült egy 25 éve elveszett gyűrű

Üröm az örömben: csőtörés miatt lett meg a 25 éve elveszett gyűrű

És azóta vissza is került az eredeti tulajdonosához.

A kanadai Pape házaspár körülbelül egy évvel ezelőtt költözött be új otthonukba, és amikor családjukat körbe akarták vezetni, rá kellett döbbenniük, hogy valahonnan áznak. Mint kiderült, egy rossz állapotban lévő vízvezetékcső volt a hibás. Amikor a férj megpróbálta megszerelni, észrevette, hogy a csőben ott pihen egy gyűrű, amit végül sikerült is kipiszkálni onnan. 

Mivel a ház korábbi tulajdonosainak unokája, Joel Chambers nem messze lakik tőlük, ezért úgy döntöttek, megkérdezik, tud-e valamit az ékszerről. Joel a krizolittal díszített aranygyűrűről készült fotókat elküldte a család többi tagjának, és sikerült is megtalálni az illetőt, aki elhagyta a gyűrűt. “Mindenképpen szerettük volna visszajuttatni a gyűrűt a jogos tulajdonosának. És mindez megerősített minket abban, hogy ez most már tényleg a mi házunk, hogy itt van a helyünk” – nyilatkozta Rob Pape.

(via UPI)

vízvezeték

Fotó: Pixabay

A gyűrűk urai: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top