nlc.hu
Otthon

Megdöbbentő dolgot talált a chipses zacskóban

Megdöbbentő, de mégis odavaló dolgot talált a chipses zacskóban

A pórul járt vásárlótól azóta elnézést is kért az üzletlánc.

Az, hogy a burgonyachipsnek a burgonya a fő alapanyaga, az nyilván senkit nem ér meglepetésként, viszont az, hogy a rágcsálnivaló között talál egy egész krumplit, az már nem annyira hétköznapi dolog. És pont így járt egy 30 éves yorkshire-i nő, amikor a minap otthon felbontott egy chipses zacskót.

„Két megbeszélés között kirohantam a konyhába, hogy gyorsan hozzak egy kis harapnivalót magamnak és a barátomnak. Kinyitottam a zacskót, és anélkül, hogy belenéztem volna, belenyúltam, majd kitapintottam egy sima, hideg, gömbölyű valamit. Annyira megdöbbentem, fel sem fogtam, hogy ez valószínűleg egy egész krumpli – mesélte a Metrónak Lea, aki így inkább lemondott a rágcsálásról. – A barátom önelégülten nevetett mellettem, miközben tömte magába a saját chipsét” – tette hozzá.

Az Aldi azóta elnézést kért vásárlójuktól, és megígérték neki, hogy ha visszaviszi a terméket az egyik közeli áruházukba, akkor visszakapja annak árát.

A képeket a nem mindennapi találatról itt nézheted meg.

krumpli

Fotó: Pixabay

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top