nlc.hu
Otthon
Bútorokat rendelt a netről a 2 éves kisfiú

Százezrekért rendelt a netről a 2 éves kisfiú

Az anya nem értette, miért érkezett olyan sok csomag, aztán kiderült, hogy a 22 hónapos kisfia shoppingolt egyet a neten.
Csomagokat pakol egy futár

Ayaansh Kumar még nincs 2 éves, de már zavarba ejtő magabiztossággal kezeli az édesanyja mobilját. Néha emiatt előfordulnak galibák, legutóbb például csaknem kétezer dollár (638 ezer forint) értékben rendelt bútorokat a Walmart áruházból.

A New Jersey-ben élő kisfiú édesanyja, Madhu Kumar amúgy is berakott a virtuális bevásárlókosarába pár bútort, de amikor elkezdtek megérkezni a neten rendelt csomagok, és néhány olyan nagy volt, hogy be sem fért az ajtón, teljesen ledöbbent. Sem a férje, sem az idősebb gyerekek nem tudtak a dologról, így világossá vált, hogy a legkisebb fiú volt a bajkeverő.

„Annyira kicsi és annyira cuki, hogy mindannyian csak nevettünk, amikor megláttuk az általa rendelt sok holmit” – mondta az édesanya, aki egyáltalán nem haragszik a 22 hónapos kisfiúra. Sőt, néhány dolog, amit vásárolt, kimondottan hasznos volt.

A szülőket anyagi kár sem érte, ugyanis a szükségtelen bútorokat simán visszaküldik a Walmartba, és visszakapják a teljes vételárat. A telefont ezentúl pedig csak jelkóddal vagy arcfelismeréssel fogják használni.

(LadBible)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Usplash/Kazem Hussein)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top