nlc.hu
Otthon

A nagy fogyás: anya és lánya

Összesen 51 kilót adott le anya és lánya

Amikor a 20 éves Chelsea rájött, hogy sosem akar fotókon szerepelni és nehezen talált magára olyan ruhát, ami tetszett volna neki, úgy döntött, változtatnia kell. 

Összesen 51 kilót adott le anya és lánya

Összesen 51 kilót adott le anya és lánya (Fotó: Unsplash)

Chelsea egy évvel azután, hogy elhatározását tettekké alakította, összesen 27 kilóval nyom kevesebbet és még édesanyját, Louise-t is rávette, hogy vele együtt fogjon bele az életmódváltásba.

Chelsea a Yahoonak elmondta, hogy félt attól, hamar feladja, de az első héten leadott két kiló olyan motiváló hatással volt rá, hogy a nehezebb pillanatokban is kitartott.

Chelsea édesanyjának, Louise-nak komoly térdfájdalmai voltak, örült, hogy egyáltalán dolgozni el tud járni. Egy műtét után viszont már nem volt akadálya annak, hogy a lányával tartson a sportolásban és diétában.

Amikor egyiküknek, a terv ellenére, lassabban mentek le a kilók, a másikuk biztatta és fordítva. Louise a sportoláson belül az úszást választotta, étkezésben pedig extrán figyel arra, hogy mindig reggelizzen, nehogy nassolnia kelljen ebéd előtt és már elolvassa az ételek összetevőit, kerüli a túlságosan feldolgozott élelmiszereket.

Louise 24 kilót fogyott, amit egy éve tart, és azt mondja, sokkal több energiája van.

Az anya-lánya páros mindenkinek azt tanácsolja, ne másokért, hanem magáért akarjon változtatni, ha nem elégedett.

Az előtte-utána fotókat ide kattintva tudjátok megnézni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top